Workshops voor groepen – Bollore

Workshops voor groepen

Workshops kunnen alleen via het reserveringsformulier worden geboekt.
Alle genoemde prijzen zijn exl. btw.
Het is niet mogelijk om telefonisch, of via e-mail te reserveren.

Workshops zijn te boeken voor groepen van 6 tot 15 personen.

Herfst-actie Workshop

Deze workshop kunnen wij u aanbieden voor 45 euro per persoon inclusief 2 consumpties.

De Herfstactie workshop duurt 3,5 uur.
Oosterse pompoensoep met een espuma van kokos.
Coq au vin met een mousseline van pastinaak en diverse groente structuren.
Panna cotta van hazelnoot met noten crumble.

Workshop Ponte €75
De ideale workshop voor de selfmade kok.
Bij deze kooksessie gaan we aan de slag met luxe producten en
geraffineerde bereiding methodes.
Menu Ponte. (incl. drank)
Warm brood geserveerd met diverse smeersels. Amuse (een surprise
attentie van onze Chef)
Voorgerecht:
Tartaar van tonijn, met een sesam-dressing
crumble van wasabi,ingelegde komkommer en kokosrijst
Hoofdgerecht:
Zuid-Amerikaanse Rib-eye van de kamado(green egg)
Met tal van groente structuren met gerookte tomaat mousseline.
en krokantje van schorseneren.
Nagerecht:
Panna cotta met vanille/chocolademousse met een vleugje peper/Sorbet
van mango met thaise basilicum,en een crumble van yoghurt.

informeer 06-29357570


Workshop Divertire €50
Bij deze culinaire kooksessie gaan we een zestal luxe hapjes bereiden die samen een volledige maaltijd vormen.
Deze workshop is zeer geschikt voor grotere groepen.
Menu Divertire: (exl. drank)
Warm brood geserveerd met verse smeersels bij binnenkomst.
Dit zijn de 6 gerechten die u gaat bereiden:
– Pompoensoep op oosterse wijze.
– Gamba’s piri piri geserveerd in een tomaat met kruidige cous cous.
– Carpaccio van 3 soorten biet met gegratineerde champignon met geitenkaas.
– Tartaartje van gerookte makreel salade met soja sesam dressing.
– Eendenborst met jus van rode port en kaneel geserveerd met pastinaak crème.
– Hemelse chocolademousse met een crumble van bastogne.
Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen. tel: 06-29357570

Workshop Porto Di Pius €54,50 (deze prijs is exclusief drank)
Brood en smeersels bij binnenkomst. Amuse (een surprise attentie van onze Chef).
Voorgerecht: Portobello gevuld met wilde spinazie/een tapenade van truffel en kastanje champignons/overbakken met kruidige chevre/spiegeleitje van kwartel
Hoofdgerecht:
Een malse angus steak met een jus van rode port/Szechuan peper/ crème van Pompoen/ groentenstructuren en een krokantje van pastinaak.
Nagerecht:
Luchtige mousse van citrus en limonchello/crumble van yoghurt/sorbet van mango
Bij deze culinaire workshop leert U meerdere technieken die u in het dagelijks koken zullen ondersteunen!
Met minimale inspanningen leren wij u het maximale op het bord te brengen.

Informeer 06-29357570


Workshop BlackBox €65
Bij deze kooksessie wordt er een beroep gedaan op Uw creativiteit, improvisatie en communicatie.
Creativiteit, improvisatie en samenwerken staan voorop!
In teams ga je nieuwe gerechten verzinnen en bereiden met de aangeboden ingrediënten. Uiteraard assisteren onze experts bij het bereiden van diverse warme en koude gerechten.
Als de culinaire hoogstandjes gereed zijn, worden ze door de teams zelf gepresenteerd aan tafel. Experimenteren met heerlijke producten als Gamba`s, Coquilles of Zwezerik is leuk en leerzaam.
Dat kan al voor €65,00 p.p. Maar het is ook mogelijk je creativiteit en inspiratie in te zetten voor een heerlijke lunch à €35,00 p.p.
De Black-Box Workshop start om 17.00 uur en eindigt rond 22.00u.
De Black-Box Lunch start om 12.00 uur en eindigt rond 15.00 uur.
Deze workshop kan een mooie aanvulling zijn op de training ‘Effectief Samenwerken’.
De theorie wordt direct in praktijk geoefend! Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW. Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.

06-29357570


Workshop Bollore €58(deze prijs is exclusief drank)
Bij deze kooksessie gaan we de Italiaanse keuken verkennen.
Menu Bollore “Herfst”
Brood en smeersels bij binnenkomst. Amuse (een surprise attentie van onze Chef).
Voorgerecht:
Taartje van huisgerookte zalm geserveerd met gele biet en wasabimayonaise
Tartaartje van gerookte makreel op oosterse wijze
Hoofdgerecht:
Malse Bavette van het Angus Rund/chimichurri/Groenten structuren/krokantje van bataat/Italiaanse gevulde aardappel
Nagerecht:
Verse sorbet van mango/salsa van exotics fruit/sabayon van sinaasappel
Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.

tel: 06-29357570


Workshop Pizza €37,50 met 3 consumpties Deze workshop is voor minimaal 12 personen.
In groepjes gaat U een drietal verschillende pizza’s bereiden.
Vanaf de basis gaan we beginnen met het bereiden van het pizzadeeg.
Het uitrollen hiervan gevolgd door het bereiden van alle bijkomende ingrediënten.
Na het afbakken in de ovens gaan we gezamenlijk de pizza’s nuttigen onder het genot van een drietal consumpties per persoon.(plus een heerlijke salade)
Deze kookworkshop duurt 3.30 uur.
Het tijdstip van aanvang in onderling overleg.
Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.

tel: 06-29357570