Workshops

Workshops kunnen alleen via het reserveringsformulier worden geboekt.
Het is niet mogelijk om telefonisch, of via e-mail te reserveren.

Workshops zijn te boeken voor groepen van 8 tot 40 personen.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

WINTER-ACTIE!! 3 gangen Workshop voor slechts € 45.00 ! incl. 1 consumptie.

Voorgerecht: Een twee luik van vergeten groenten
Pastinaaksoepje met gerookte makreel,Venkel salade met sesam en gamba.
Hoofdgerecht: Rosé kalfsentrecote met een créme van rode biet, stroopje van balsamico, diverse groentestructuren.
Nagerecht: Een heuze chocolade mousse met een crumble van bastogne en pecannoten
Met een panna cotta van vanille
... Lees verderSluiten

WINTER-ACTIE!! 3 gangen Workshop voor slechts € 45.00 ! incl. 1 consumptie.

Voorgerecht: Een twee luik van vergeten groenten
Pastinaaksoepje met gerookte makreel,Venkel salade met sesam en gamba.
Hoofdgerecht: Rosé kalfsentrecote met een créme van rode biet, stroopje van balsamico, diverse groentestructuren.
Nagerecht: Een heuze chocolade mousse met een crumble van bastogne en pecannoten
Met een panna cotta van vanille

Workshop Asiana €45,-
Bij deze kooksessie gaan we de Oosterse keuken verkennen.

Menu Asiana:
Vietnamese spring rolls bij binnenkomst.

Voorgerecht:
Tom Kha Kai
Pittige Thaise kippensoep

Hoofdgerecht:
Tweeluik van Beef teriyaki en buikspek met bimi, papaya crème en gestoomde rijst.

Nagerecht:
Huisgedraaide sorbet van exotisch fruit

Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.
tel: 06-29357570
... Lees verderSluiten

Workshop Asiana €45,-
Bij deze kooksessie gaan we de Oosterse keuken verkennen.

Menu Asiana:
Vietnamese spring rolls bij binnenkomst. 

Voorgerecht:
Tom Kha Kai
Pittige Thaise kippensoep

Hoofdgerecht:
Tweeluik van Beef teriyaki  en buikspek met bimi, papaya crème en gestoomde rijst.

Nagerecht:
Huisgedraaide sorbet van exotisch fruit

Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.
tel: 06-29357570

Workshop Ponte €65,-
De ideale workshop voor de gevorderde amateur kok.
Bij deze kooksessie gaan we aan de slag met luxe producten en geraffineerde bereiding methodes.

Menu Ponte. (exl. drank)
Warm brood geserveerd met diverse smeersels. Amuse (een surprise attentie van onze Chef)

Voorgerecht:
Ramen- Japanse noedelsoep met bosui/tauge en eendenborstfilet.

Hoofdgerecht:
Op de huid gebakken zeebaars met een beurre blanc van sereh en basilicum structuren van seizoens groenten en een mouselline van pommedori tomaat.

Nagerecht:
Panna cotta met vanille/chocolademousse met een vleugje peper/Sorbet van mango met thaise basilicum.

informeer 06-29357570
... Lees verderSluiten

Workshop Ponte €65,-
De ideale workshop voor de gevorderde amateur kok.
Bij deze kooksessie gaan we aan de slag met luxe producten en geraffineerde bereiding methodes.

Menu Ponte. (exl. drank)
Warm brood geserveerd met diverse smeersels. Amuse (een surprise attentie van onze Chef)

Voorgerecht:
Ramen- Japanse noedelsoep met bosui/tauge en eendenborstfilet.

Hoofdgerecht:
Op de huid gebakken zeebaars met een beurre blanc van sereh en basilicum structuren van seizoens groenten en een mouselline van pommedori tomaat.

Nagerecht:
Panna cotta met vanille/chocolademousse met een vleugje peper/Sorbet van mango met thaise basilicum.

informeer 06-29357570

Workshop Divertire €50,00

Bij deze culinaire kooksessie gaan we een zestal luxe hapjes bereiden die samen een volledige maaltijd vormen.
Deze workshop is zeer geschikt voor grotere groepen.

Menu Divertire: (exl. drank)

Warm brood geserveerd met verse smeersels bij binnenkomst.

Dit zijn de 6 gerechten die u gaat bereiden:
- Pompoensoep op oosterse wijze.
- Gamba’s piri piri geserveerd in een tomaat met kruidige cous cous.
- Carpaccio van 3 soorten biet met gegratineerde champignon met geitenkaas.
- Tartaartje van gerookte makreel salade met soja sesam dressing.
- Eendenborst met jus van rode port en kaneel geserveerd met pastinaak crème.
- Hemelse chocolademousse met een crumble van bastogne.

Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen. tel: 06-29357570
... Lees verderSluiten

Workshop Divertire €50,00

Bij deze culinaire kooksessie gaan we een zestal luxe hapjes bereiden die samen een volledige maaltijd vormen.
Deze workshop is zeer geschikt voor grotere groepen.

Menu Divertire: (exl. drank)

Warm brood geserveerd met verse smeersels bij binnenkomst.

Dit zijn de 6 gerechten die u gaat bereiden:
- Pompoensoep op oosterse wijze.
- Gamba’s piri piri geserveerd in een tomaat met kruidige cous cous.
- Carpaccio van 3 soorten biet met gegratineerde champignon met geitenkaas.
- Tartaartje van gerookte makreel salade met soja sesam dressing.
- Eendenborst met jus van rode port en kaneel geserveerd met pastinaak crème.
- Hemelse chocolademousse met een crumble van bastogne.

Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen. tel: 06-29357570

Workshop Porto Di Pius €54,50 (deze prijs is exclusief drank)

Brood en smeersels bij binnenkomst. Amuse (een surprise attentie van onze Chef).

Voorgerecht:
Herfstsalade met vlindermakreel, spiegeleitje van het kwartel en een oosterse dressing.

Hoofdgerecht:
Botermalse Spaanse Ibericosteak met een jus van rode port, crème van truffelaardappel, groentenstructuren en een krokantje van pastinaak.

Nagerecht:
Crème brûlée met huisgedraaid vanille ijs.


Bij deze culinaire workshop leert U meerdere technieken die u in het dagelijks koken zullen ondersteunen!

Met minimale inspanningen leren wij u het maximale op het bord te brengen.

Informeer 06-29357570
... Lees verderSluiten

Workshop Porto Di Pius €54,50 (deze prijs is exclusief drank)

Brood en smeersels bij binnenkomst. Amuse (een surprise attentie van onze Chef).

Voorgerecht:
Herfstsalade met vlindermakreel, spiegeleitje van het kwartel en een oosterse dressing.

Hoofdgerecht:
Botermalse Spaanse Ibericosteak met een jus van rode port, crème van truffelaardappel, groentenstructuren en een krokantje van pastinaak.

Nagerecht:
Crème brûlée met huisgedraaid vanille ijs.
                                                                                                                     

Bij deze culinaire workshop leert U meerdere technieken die u in het dagelijks koken zullen ondersteunen!

Met minimale inspanningen leren wij u het maximale op het bord te brengen.

Informeer 06-29357570

Workshop BlackBox €65,-
Bij deze kooksessie wordt er een beroep gedaan op Uw creativiteit, improvisatie en communicatie.
Creativiteit, improvisatie en samenwerken staan voorop!
In teams ga je nieuwe gerechten verzinnen en bereiden met de aangeboden ingrediënten. Uiteraard assisteren onze experts bij het bereiden van diverse warme en koude gerechten.
Als de culinaire hoogstandjes gereed zijn, worden ze door de teams zelf gepresenteerd aan tafel. Experimenteren met heerlijke producten als Gamba`s, Coquilles of Zwezerik is leuk en leerzaam.
Dat kan al voor €65,00 p.p. Maar het is ook mogelijk je creativiteit en inspiratie in te zetten voor een heerlijke lunch à €35,00 p.p.
De Black-Box Workshop start om 17.00 uur en eindigt rond 22.00u.
De Black-Box Lunch start om 12.00 uur en eindigt rond 15.00 uur.
Deze workshop kan een mooie aanvulling zijn op de training ‘Effectief Samenwerken’.
De theorie wordt direct in praktijk geoefend! Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW. Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.
06-29357570
... Lees verderSluiten

Workshop BlackBox €65,-
Bij deze kooksessie wordt er een beroep gedaan op Uw creativiteit, improvisatie en communicatie.
Creativiteit, improvisatie en samenwerken staan voorop!
In teams ga je nieuwe gerechten verzinnen en bereiden met de aangeboden ingrediënten. Uiteraard assisteren onze experts bij het bereiden van diverse warme en koude gerechten.
Als de culinaire hoogstandjes gereed zijn, worden ze door de teams zelf gepresenteerd aan tafel. Experimenteren met heerlijke producten als Gamba`s, Coquilles of Zwezerik is leuk en leerzaam.
Dat kan al voor €65,00 p.p. Maar het is ook mogelijk je creativiteit en inspiratie in te zetten voor een heerlijke lunch à €35,00 p.p.
De Black-Box Workshop start om 17.00 uur en eindigt rond 22.00u.
De Black-Box Lunch start om 12.00 uur en eindigt rond 15.00 uur.
Deze workshop kan een mooie aanvulling zijn op de training ‘Effectief Samenwerken’.
De theorie wordt direct in praktijk geoefend! Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW. Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.
06-29357570

Comment on Facebook

waar ligt kookstudio Bollore?

Workshop Bollore €58,-(deze prijs is exclusief drank)
Bij deze kooksessie gaan we de Italiaanse keuken verkennen.

Menu Bollore “Herfst”

Brood en smeersels bij binnenkomst. Amuse (een surprise attentie van onze Chef).

Voorgerecht:

Taartje van huisgerookte zalm geserveerd met gele biet en wasabimayonaise

Tartaartje van gerookte makreel op oosterse wijze

Hoofdgerecht:

Malse Bavette van het Angus Rund/chimichurri/Groenten structuren/krokantje van bataat/Italiaanse gevulde aardappel

Nagerecht:

Verse sorbet van mango/salsa van exotics fruit/sabayon van sinaasappel

Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.
tel: 06-29357570

Let op!

Om misverstanden te voorkomen kunnen reserveringen alleen via de mail gedaan worden. Gebruik hiervoor ons reserveringsformulier bollore.nl/workshops
... Lees verderSluiten

Workshop Bollore €58,-(deze prijs is exclusief drank)
Bij deze kooksessie gaan we de Italiaanse keuken verkennen.

Menu Bollore “Herfst”

Brood en smeersels bij binnenkomst. Amuse (een surprise attentie van onze Chef).

Voorgerecht:

Taartje van huisgerookte zalm geserveerd met gele biet en wasabimayonaise 

Tartaartje van gerookte makreel op oosterse wijze

Hoofdgerecht:

Malse Bavette van het Angus Rund/chimichurri/Groenten structuren/krokantje van bataat/Italiaanse gevulde aardappel

Nagerecht:

Verse sorbet van mango/salsa van exotics fruit/sabayon van sinaasappel

Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.
tel: 06-29357570

Let op!

Om misverstanden te voorkomen kunnen reserveringen alleen via de mail gedaan worden. Gebruik hiervoor ons reserveringsformulier  http://bollore.nl/workshopsImage attachmentImage attachment

Workshop Pizza €37,50

In groepjes gaat U een drietal verschillende pizza’s bereiden.
Vanaf de basis gaan we beginnen met het bereiden van het pizzadeeg.
Het uitrollen hiervan gevolgd door het bereiden van alle bijkomende ingrediënten.
Na het afbakken in de ovens gaan we gezamenlijk de pizza’s nuttigen onder het genot van een drietal consumpties per persoon.(plus een heerlijke salade)

Deze kookworkshop duurt 3.30 uur.
Het tijdstip van aanvang in onderling overleg.
Om deze workshop te boeken gaat u naar bollore.nl/workshops
Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.

tel: 06-29357570
... Lees verderSluiten

Meer berichten