Takeaway – Bollore

Takeaway

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

17 hours ago

Bollore

Beste afhalers, ook komende week hebben wij weer een fantastisch menu voor jullie bedacht:

Maandag 21juni:
Kruidige Indiase Tikka masala curry met tal van kruiden, groenten en kip (of vega), met gestoomde rijst, krokantjes, yoghurtdip en koriander voor de liefhebbers.

Dinsdag 22juni:
Samen met dezelfde gastkokkin als afgelopen week bereiden wij weer een heerlijk gerecht: Snijbonen met suçuk (Turkse knoflookworst 😋) en kruidige warme bulgur. (Dit gerecht is volledig halal).

Woensdag 23juni:
Japanse ramen-noedels met langzaam gegaarde buikespek (of vega), vers getrokken krachtbouillon en tal van toppings.

Donderdag 24juni:
Langzaam gestoofde, supermalse rundersukade met kruidige krieltjes uit de oven en verse doperwtjes met bospeen.

Vrijdag 25juni:
Verse hartige quiche uit de oven van seizoensgroenten met blauwe kaas en een frisse salade.

Zaterdag 26juni:
Deze dag hebben wij helaas geen afhaal i.v.m. een workshop.

Zondag 27juni:
Deze dag hebben wij helaas geen afhaal i.v.m. een workshop.

Het toetje van de week maken we nog bekend.. Check ons op Facebook en reserveer door te bellen of appen naar ☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim
... See MoreSee Less

Beste afhalers, ook komende week hebben wij weer een fantastisch menu voor jullie bedacht:

Maandag 21juni:
Kruidige Indiase Tikka masala curry  met tal van kruiden, groenten en kip (of vega), met gestoomde rijst, krokantjes, yoghurtdip en koriander voor de liefhebbers.

Dinsdag 22juni:
Samen met dezelfde gastkokkin als afgelopen week bereiden wij weer een heerlijk gerecht: Snijbonen met suçuk (Turkse knoflookworst 😋) en kruidige warme bulgur. (Dit gerecht is volledig halal).

Woensdag 23juni:
Japanse ramen-noedels met langzaam gegaarde buikespek (of vega), vers getrokken krachtbouillon en tal van toppings.

Donderdag 24juni:
Langzaam gestoofde, supermalse rundersukade met kruidige krieltjes uit de oven en verse doperwtjes met bospeen.

Vrijdag 25juni:
Verse hartige quiche uit de oven van seizoensgroenten met blauwe kaas en een frisse salade.

Zaterdag 26juni:
Deze dag hebben wij helaas geen afhaal i.v.m. een workshop.

Zondag 27juni:
Deze dag hebben wij helaas geen afhaal i.v.m. een workshop.

Het toetje van de week maken we nog bekend.. Check ons op Facebook en reserveer door te bellen of appen naar ☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en TimImage attachment

2 days ago

Bollore

Vrijdag 18-6-2021
Serveren wij voor de liefhebbers wederom de griekse keuken we starten met gemarineerde gegrild Iberico helemaal biologisch bereid a la souvlaki style, Griekse rijst en tzatziki het word heerlijk
Vergeet u eigen bakje niet mee te nemen denk aan de opwarming!
Culinaire groet Hans en onze Gastkok
... See MoreSee Less

Vrijdag 18-6-2021
Serveren wij voor de liefhebbers wederom de griekse keuken we starten met gemarineerde gegrild Iberico helemaal biologisch bereid a la souvlaki style, Griekse rijst en tzatziki het word heerlijk
Vergeet u eigen bakje niet mee te nemen denk aan de opwarming!
Culinaire groet Hans en onze Gastkok

2 days ago

Bollore

Met de versoepelingen inzicht
Gaan wij weer verder met onze kookworkshops en onze culinaire Passie voor koken tijdens onze Chefs Table
Ons Menu voor Zondag 4 -7-21
Amuse een verassing van de Chef
Voorgerecht:
Carpacchio van ingelegde groenten uit eigen tuin
met een glace van gerijpte balsamico en gemarineerde bulgur
Tussengerecht:-)
Een mooi stuk vlees van de kamado (grillwerk dus dat doen wij gezellig buiten en je leert ervan geweldig toch) met een chimychurie van huis gekweekte pepers en chocolade munt
|
Hoofdgerecht
Gamba~s op Onze wijze bereidt
met een beurre blanc van limoen en thaise basilicum en natuurlijk onze verse pasta, geniet hier van:-)
Nagerecht:
Parfait van koffie en amandelen
met een vanilleroom en likeure 43
(kan ook zonder)
Koffie met lekkernijen
Deze Chefs Table kunnen wij u aanbieden voor 40 euro per persoon exclusief een wijn of drank arragement dat wij u kunnen aanbieden voor 14.50 per persoon
... See MoreSee Less

3 days ago

Bollore

Donderdag 17juni:
Wij hebben zin in Nasi goreng met een Ajam sate , huisgemaakte atjar
Gewokte rijst met groenten en ei en afgetopt met rendang
Pittige kroekpoek en gebakken uitjes! Beter kunnen we het niet maken:-)
Vergeet niet tijdig te reserveren want het is wel nasiweer
En vergeet u bakje niet mee te nemen! (het is een rijstschotel dus alles mag in een bak)
Culinaire groet Hans en Tim
... See MoreSee Less

Donderdag 17juni:
Wij hebben zin in Nasi goreng met een Ajam sate , huisgemaakte atjar
Gewokte rijst met groenten en ei en afgetopt met rendang
Pittige kroekpoek en gebakken uitjes! Beter kunnen we het niet maken:-)
Vergeet niet tijdig te reserveren want het is wel nasiweer
En vergeet u bakje niet mee te nemen! (het is een rijstschotel dus alles mag in een bak)
Culinaire groet Hans en Tim

Comment on Facebook

Met de versoepelingen inzicht Gaan wij weer verder met onze kookworkshops en onze culinaire Passie voor koken tijdens onze Chefs Table Ons Menu voor Zondag 4 -7-21 Amuse een verassing van de Chef Voorgerecht: Carpacchio van ingelegde groenten uit eigen tuin met een glace van gerijpte balsamico en gemarineerde bulgur Tussengerecht:-) Een mooi stuk vlees van de kamado (grillwerk dus dat doen wij gezellig buiten en je leert ervan geweldig toch) met een chimychurie van huis gekweekte pepers en chocolade munt | Hoofdgerecht Gamba~s op Onze wijze bereidt met een beurre blanc van limoen en thaise basilicum en natuurlijk onze verse pasta, geniet hier van:-) Nagerecht: Parfait van koffie en amandelen met een vanilleroom en likeure 43 (kan ook zonder) Koffie met lekkernijen Deze Chefs Table kunnen wij u aanbieden voor 40 euro per persoon exclusief een wijn of drank arragement dat wij u kunnen aanbieden voor 10 euro per persoon.

3 days ago

Bollore

Beste afhaalgasten, vandaag serveren wij met dit tropische zomerweer een fantastisch broodje hamburger "Bollore style" met een brioche broodje van bakker Jan van Riel van 'Bikken en Bakken', kruidige hamburgers van vers slagersgehakt met bacon, kaas, sla, verse hotsauce en gebakken aardappeltjes uit de oven 😉

Reserveer tijdig want de bakker heeft de broodjes op maat voor ons gebakken!!
☎️0638123332
... See MoreSee Less

Beste afhaalgasten, vandaag serveren wij met dit tropische zomerweer een fantastisch broodje hamburger Bollore style met een brioche broodje van bakker Jan van Riel van Bikken en Bakken, kruidige  hamburgers van vers slagersgehakt met bacon, kaas, sla, verse hotsauce en gebakken aardappeltjes uit de oven ;)

Reserveer tijdig want de bakker heeft de broodjes op maat voor ons gebakken!!
☎️0638123332

4 days ago

Bollore

Lieve mensen, vandaag "Dinsdag 15juni" bereiden wij samen met een Turkse gastkokkin een heerlijke maaltijd voor met dit tropische weer: Kisir! Dit is een rijkelijk gevulde frisse bulgursalade met tal van kruiden uit mijn eigen tuintje met Börek (filodeeg/feta hapjes met spinazie uit eigen moestuin). Als bijgerecht hebben we voor de liefhebbers artisjok met een balsamico dipsaus voor €3,50.

Reserveer tijdig want OP=OP!!
☎️0638123332

Culinaire groet!
... See MoreSee Less

Lieve mensen, vandaag Dinsdag 15juni bereiden wij samen met een Turkse gastkokkin een heerlijke maaltijd voor met dit tropische weer: Kisir! Dit is een rijkelijk gevulde frisse bulgursalade met tal van kruiden uit mijn eigen tuintje met Börek (filodeeg/feta hapjes met spinazie uit eigen moestuin). Als bijgerecht hebben we voor de liefhebbers artisjok met een balsamico dipsaus voor €3,50.

Reserveer tijdig want OP=OP!!
☎️0638123332

Culinaire groet!Image attachment

5 days ago

Bollore

Lieve mensen, morgen "Dinsdag 15juni" bereiden wij samen met een Turkse gastkokkin een heerlijke maaltijd voor met dit tropische weer: Kisir! Dit is een rijkelijk gevulde frisse bulgursalade met tal van kruiden uit mijn eigen tuintje met Börek (filodeeg/feta hapjes met spinazie uit eigen moestuin). Als bijgerecht hebben we voor de liefhebbers artisjok met een balsamico dipsaus voor €3,50.

Reserveer tijdig want OP=OP!!
☎️0638123332

Culinaire groet!
... See MoreSee Less

Lieve mensen, morgen Dinsdag 15juni bereiden wij samen met een Turkse gastkokkin een heerlijke maaltijd voor met dit tropische weer: Kisir! Dit is een rijkelijk gevulde frisse bulgursalade met tal van kruiden uit mijn eigen tuintje met Börek (filodeeg/feta hapjes met spinazie uit eigen moestuin). Als bijgerecht hebben we voor de liefhebbers artisjok met een balsamico dipsaus voor €3,50.

Reserveer tijdig want OP=OP!!
☎️0638123332

Culinaire groet!Image attachment

5 days ago

Bollore

Vandaag Maandag 14juni serveren wij heerlijke:
Mexicaanse Quesadillas uit de oven met een pittige vulling van kip (of vega), bonen, tal van verse kruiden en groenten. Dit onder een dakje van kaas. Hier serveren wij een yoghurtdip bij.
... See MoreSee Less

Vandaag Maandag 14juni serveren wij heerlijke:
Mexicaanse Quesadillas uit de oven met een pittige vulling van kip (of vega), bonen, tal van verse kruiden en groenten. Dit onder een dakje van kaas. Hier serveren wij een yoghurtdip bij.

6 days ago

Bollore

Beste afhalers, ook voor komende week hebben wij met deze heerlijke temperaturen weer een weekmenu voor jullie bedacht:

Maandag 14juni:
Mexicaanse Quesadillas uit de oven met een pittige vulling van kip (of vega), bonen, tal van verse kruiden en groenten. Dit onder een dakje van kaas. Hier serveren wij een yoghurtdip bij.

Dinsdag 15juni:
Samen met een gastkok bereiden wij een Turkse maaltijd: Kisir (bulgur salade met) Börek (filodeeg/feta hapjes). Als bijgerecht hebben we voor €3,50 artisjok met een balsamico dipsaus.

Woensdag 16juni:
Hamburger bollore van vers slagersgehakt, homemade hotsauce, brood van de bakker en aardappeltjes uit de oven.

Donderdag 17juni:
Wij hebben zin in Nasi goreng met een Ajam sate zoet/zuur van groenten en een spiegelei vers gewokt met veel verse groenten.

Vrijdag 18juni:
Een Grieks feestje met Griekse tomaten pilavrijst met souvlaki van kip en een frisse Griekse salade.

Zaterdag en zondag bezoek ik (Hans mijn kleindochter in Zeeland en mijn zonen :))

Het toetje van de week is een cheesecake van van verse aardbeien.

Reserveer op tijd want wij zijn bijna elke dag uitverkocht!!
☎️0638123332

Culinaire groet, Hans en Tim
... See MoreSee Less

Beste afhalers, ook voor komende week hebben wij met deze heerlijke temperaturen weer een weekmenu voor jullie bedacht:

Maandag 14juni:
Mexicaanse Quesadillas uit de oven met een pittige vulling van kip (of vega), bonen, tal van verse kruiden en groenten. Dit onder een dakje van kaas. Hier serveren wij een yoghurtdip bij.

Dinsdag 15juni:
Samen met een gastkok bereiden wij een Turkse maaltijd: Kisir (bulgur salade met) Börek (filodeeg/feta hapjes). Als bijgerecht hebben we voor €3,50 artisjok met een balsamico dipsaus.

Woensdag 16juni:
Hamburger bollore van vers slagersgehakt, homemade hotsauce, brood van de bakker en aardappeltjes uit de oven.

Donderdag 17juni:
Wij hebben zin in Nasi goreng met een Ajam sate zoet/zuur van groenten en een spiegelei vers gewokt met veel verse groenten.

Vrijdag 18juni:
Een Grieks feestje met  Griekse tomaten pilavrijst met souvlaki van kip en een frisse Griekse salade. 

Zaterdag en zondag bezoek ik (Hans mijn kleindochter in Zeeland en mijn zonen :))

Het toetje van de week is een cheesecake van van verse aardbeien.

Reserveer op tijd want wij zijn bijna elke dag uitverkocht!!
☎️0638123332

Culinaire groet, Hans en Tim

7 days ago

Bollore

Beste afhalers, ook voor komende week hebben wij met deze heerlijke temperaturen weer een weekmenu voor jullie bedacht:

Maandag 14juni:
Mexicaanse Quesadillas uit de oven met een pittige vulling van kip (of vega), bonen, tal van verse kruiden en groenten. Dit onder een dakje van kaas. Hier serveren wij een yoghurtdip bij.

Dinsdag 15juni:
Samen met een gastkok bereiden wij een Turkse maaltijd: Kisir (bulgur salade met) Börek (filodeeg/feta hapjes). Als bijgerecht hebben we voor €3,50 artisjok met een balsamico dipsaus.

Woensdag 16juni:
Hamburger bollore van vers slagersgehakt, homemade hotsauce, brood van de bakker en aardappeltjes uit de oven.

Donderdag 17juni:
Wij hebben zin in Nasi goreng met een Ajam sate zoet/zuur van groenten en een spiegelei vers gewokt met veel verse groenten.

Vrijdag 18juni:
Een Grieks feestje met Griekse tomaten pilavrijst met souvlaki van kip en een frisse Griekse salade.

Zaterdag en zondag bezoek ik (Hans mijn kleindochter in Zeeland en mijn zonen :))

Reserveer op tijd want wij zijn bijna elke dag uitverkocht!!
☎️0638123332

Culinaire groet, Hans en Tim
... See MoreSee Less

Beste afhalers, ook voor komende week hebben wij met deze heerlijke temperaturen weer een weekmenu voor jullie bedacht:

Maandag 14juni:
Mexicaanse Quesadillas uit de oven met een pittige vulling van kip (of vega), bonen, tal van verse kruiden en groenten. Dit onder een dakje van kaas. Hier serveren wij een yoghurtdip bij.

Dinsdag 15juni:
Samen met een gastkok bereiden wij een Turkse maaltijd: Kisir (bulgur salade met) Börek (filodeeg/feta hapjes). Als bijgerecht hebben we voor €3,50 artisjok met een balsamico dipsaus.

Woensdag 16juni:
Hamburger bollore van vers slagersgehakt, homemade hotsauce, brood van de bakker en aardappeltjes uit de oven.

Donderdag 17juni:
Wij hebben zin in Nasi goreng met een Ajam sate zoet/zuur van groenten en een spiegelei vers gewokt met veel verse groenten.

Vrijdag 18juni:
Een Grieks feestje met  Griekse tomaten pilavrijst met souvlaki van kip en een frisse Griekse salade. 

Zaterdag en zondag bezoek ik (Hans mijn kleindochter in Zeeland en mijn zonen :))

Reserveer op tijd want wij zijn bijna elke dag uitverkocht!!
☎️0638123332

Culinaire groet, Hans en Tim
Load more