Takeaway

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Reserveer snel nu het nog kan... Vandaag heerlijke Oosterse kippenborst yakiniku van de kamado (green egg) met een spicy chili limoensaus, paksoy, tal van groenten en gewokte noedels. Tot zo... ... Lees verderSluiten

Reserveer snel nu het nog kan... Vandaag heerlijke Oosterse kippenborst yakiniku van de kamado (green egg) met een spicy chili limoensaus, paksoy, tal van groenten en gewokte noedels. Tot zo...

Comment on Facebook

Jammer dat we die gemist hebben...

Goeiemorgen allemaal! Vandaag maak ik een Marrokaanse tajine (vegan) met pompoen, kikkererwten, doperwtjes, wortel, tomaat, heeeel veel verse kruiden en daarnaast ook nog eens een frisse parel cous cous met munt en citroen... Potverdomme dat is lekker.

Voor de zoetekauwen een heerlijk dessert van frisse yoghurt met vanille, crumble van yoghurt en verse vruchten...

Reserveer op tijd want OP=OP!!!
... Lees verderSluiten

Goeiemorgen allemaal! Vandaag maak ik een Marrokaanse tajine (vegan) met pompoen, kikkererwten, doperwtjes, wortel, tomaat, heeeel veel verse kruiden en daarnaast ook nog eens een frisse parel cous cous met munt en citroen... Potverdomme dat is lekker.

Voor de zoetekauwen een heerlijk dessert van frisse yoghurt met vanille, crumble van yoghurt en verse vruchten...

Reserveer op tijd want OP=OP!!!Image attachment

Comment on Facebook

Het was heerlijk!

Ja vandaag een over heerlijke stamppot met bieten en een gehaktbal van vers slagers gehakt met een stevige kalfsjus van rode wijn en kaneel... Jammie!!

En voor de liefhebbers een heerlijke toet!!
... Lees verderSluiten

Ja vandaag een over heerlijke stamppot met bieten en een gehaktbal van vers slagers gehakt met een stevige kalfsjus van rode wijn en kaneel... Jammie!!

En voor de liefhebbers een heerlijke toet!!Image attachment

Comment on Facebook

Geweldig lekkere stamppot! En dito gehaktbal! Dank, Tim!

We zijn het jaar weer lekker begonnen en waren bijna alle dagen weer helemaal uitverkocht. Komende week gaan we vrolijk verder met jullie in de watten leggen:

Maandag 13 Jan: Bietenstamppot met rode en gele bieten, gebakken appel, kaneel en een heerlijke gehaktbal van gehakt van Fons pessers met een kalfsjus met mosterd en rode wijn.

Dinsdag 14 Jan:
Marrokaanse Tajine (vegan) met pompoen, kikkererwten, rode ui, tomaat en heel veel verse kruiden. Dit serveren wij met een frisse parel cous cous met verse munt en citroen.

Woensdag 15 Jan:
Indonesische hachee! Ja U leest het goed, op verzoek van een van onze trouwe fans maken we hachee op zijn Indonesisch met laurier, kruidnagel,ketjap en riblappen. Dit serveren wij met sajoer lodeh boontjes en gestoomde witte rijst.

Donderdag 16 Jan:
Japanse chicken yakiniku (van de kamado grill) met tal van groenten, gewokte noedels en pikante saus.

Voor de zoetekauwen hebben wij als weektoetje een heerlijke:
Luchtig Grieks yoghurt toetje met slagroom en vers fruit.

Reserveer op tijd want we zijn vaak uitverkocht....
... Lees verderSluiten

Beste mensen vandaag serveren wij ondanks deze zachte temperaturen vandaag een heerlijke zuurkoolschotel met een smeuige purée van aardappel en zoete aardappel, kruidig gehakt van fons pessers, gestoofd rund, in witte wijn gegaarde zuurkool en dit onder een dakje van gegratineerde kaas!!! Ben er op tijd bij want OP=OP.... ... Lees verderSluiten

Ja mensen vandaag een rijkelijk gevulde pittige Chili con Carne met buikspek,gehakt van Fons pessers en tal van bonen en groenten, dit serveren wij met pandan rijst!! Reserveer tijdig want OP=OP...

En voor de zoete tanden een overheeeerlijke bosvruchten cheesecake met een bodem van speculaas..
... Lees verderSluiten

Ja mensen vandaag een rijkelijk gevulde pittige Chili con Carne met buikspek,gehakt van Fons pessers en tal van bonen en groenten, dit serveren wij met pandan rijst!! Reserveer tijdig want OP=OP...

En voor de zoete tanden een overheeeerlijke bosvruchten cheesecake met een bodem van speculaas..

Jammie jammie "Sticky spare Ribs" op Javaanse wijze vandaag met een pofaardappel met kruidige roomkaas en een frisse Amerikaanse koolsalade!! Reserveer tijdig want gisteren waren we alweer helemaal uitverkocht.. en vergeet voor het toetje ook niet te reserveren "Bosvruchten cheesecake met een bodem van speculaas". ... Lees verderSluiten

Jammie jammie Sticky spare Ribs op Javaanse wijze vandaag met een pofaardappel met kruidige roomkaas en een frisse Amerikaanse koolsalade!! Reserveer tijdig want gisteren waren we alweer helemaal uitverkocht.. en vergeet voor het toetje ook niet te reserveren Bosvruchten cheesecake met een bodem van speculaas.

Ja beste afhalers morgen alweer ons eerste afhaalgerecht om 2020 in te knallen!!

Thaise massamancurry met dippendijen, kokos, kaneel, steranijs, zoete aardappel en tal van andere lekkernijen,dit serveren wij met jasmijn rijst en koriander voor de liefhebber..

En als toetje toe maak ik een heerlijke bosvruchten cheesecake met bodem van speculaas...

Onze maaltijden kan je tussen 17.00u en 20.00u ophalen en kosten altijd € 7,50
(Je kan ook 10 muntjes voor € 70,00 kopen)

Reserveren kan via een pb op Facebook of door te bellen of appen naar 0638123332.
... Lees verderSluiten

Ja beste afhalers morgen alweer ons eerste afhaalgerecht om 2020 in te knallen!! 

Thaise massamancurry met dippendijen, kokos, kaneel, steranijs, zoete aardappel en tal van andere lekkernijen,dit serveren wij met jasmijn rijst en koriander voor de liefhebber.. 

En als toetje toe maak ik een heerlijke bosvruchten cheesecake met bodem van speculaas...

Onze maaltijden kan je tussen 17.00u en 20.00u ophalen en kosten altijd € 7,50
(Je kan ook 10 muntjes voor € 70,00 kopen)

Reserveren kan via een pb op Facebook of door te bellen of appen naar 0638123332.Image attachment

Comment on Facebook

Kippendijen mag ik hopen:-)

Beste afhalers, wij wensen jullie een gezond, gezellig, uitdagend en culinair 2020!! Om het jaar goed af te trappen mag ik bij deze het weekmenu bekend maken:

Maandag 6jan:
Thaise massamancurry met kaneel, steranijs, tal van groenten, kippendijen, jasmijn rijst en koriander voor de liefhebber.

Dinsdag 7jan:
Spare Ribs op Javaanse wijze met een gepofte aardappel met kruidenkaas en een frisse Amerikaanse koolsalade.

Woensdag 8jan:
Pittige Chili con carne met langzaam gegaarde buikspek, mais, bonen en tal van verse kruiden. Dit serveren we met gestoomde rijst.

Donderdag 9jan:
Heerlijke zuurkoolschotel uit de oven met in witte wijn gegaarde zuurkool, kruidig gehakt, zoete aardappel en dit alles overbakken met kaas.

En als kers op de taart serveren wij als toetje een cheesecake van bosvruchten met een bodem van speculaas!!!

Wij zien jullie maandag graag weer verschijnen met goede zin en voornemens en gezonde trek..

Culinaire groet,
Hans en Tim
... Lees verderSluiten

Beste afhalers, wij wensen jullie een gezond, gezellig, uitdagend en culinair 2020!! Om het jaar goed af te trappen mag ik bij deze het weekmenu bekend maken:

Maandag 6jan:
Thaise massamancurry met kaneel, steranijs, tal van groenten, kippendijen, jasmijn rijst en koriander voor de liefhebber.

Dinsdag 7jan:
Spare Ribs op Javaanse wijze met een gepofte aardappel met kruidenkaas en een frisse Amerikaanse koolsalade.

Woensdag 8jan:
Pittige Chili con carne met langzaam gegaarde buikspek, mais, bonen en tal van verse kruiden. Dit serveren we met gestoomde rijst.

Donderdag 9jan:
Heerlijke zuurkoolschotel uit de oven met in witte wijn gegaarde zuurkool, kruidig gehakt, zoete aardappel en dit alles overbakken met kaas.

En als kers op de taart serveren wij als toetje een cheesecake van bosvruchten met een bodem van speculaas!!!

Wij zien jullie maandag graag weer verschijnen met goede zin en voornemens en gezonde trek..

Culinaire groet,
Hans en Tim

Comment on Facebook

Jullie ook de beste wensen!! 😘

Beste afhalers en gasten van Bollore! Het was weer een geslaagd, gezellig en culinair jaar. Wij willen jullie heel erg bedanken voor alles en iedereen een bijzonder fijn nieuw jaar wensen met veel geluk, gezondheid, creativiteit en goede eetlust!!

6 Januari zijn wij weer fit en uitgerust terug om jullie heel 2020 te verwennen met heerlijke gerechten 🙂 voor maar € 7,50
Wij maken alles vers en ambachtelijk en doen dat met alle liefde van de wereld.

Omdat wij het steeds drukker krijgen met workshops, borrels, take away, feesten, partijen en ga zo maar door, zijn wij altijd OP ZOEK NAAR ENTHOUSIASTE, VROLIJKE, ENERGIEKE mensen die ons team graag willen versterken en onze gasten graag een geweldige culinaire avond willen bezorgen in de leukste kookstudio van Nederland 😉 Ben jij of ken jij diegene neem dan contact met ons op via 0638123332 of stuur een persoonlijk Facebookbericht!
... Lees verderSluiten

Beste afhalers en gasten van Bollore! Het was weer een geslaagd, gezellig en culinair jaar. Wij willen jullie heel erg bedanken voor alles en iedereen een bijzonder fijn nieuw jaar wensen met veel geluk, gezondheid, creativiteit en goede eetlust!! 

6 Januari zijn wij weer fit en uitgerust terug om jullie heel 2020 te verwennen met heerlijke gerechten :) voor maar € 7,50
Wij maken alles vers en ambachtelijk en doen dat met alle liefde van de wereld. 

Omdat wij het steeds drukker krijgen met workshops, borrels, take away, feesten, partijen en ga zo maar door, zijn wij altijd OP ZOEK NAAR ENTHOUSIASTE, VROLIJKE, ENERGIEKE mensen die ons team graag willen versterken en onze gasten graag een geweldige culinaire avond willen bezorgen in de leukste kookstudio van Nederland ;) Ben jij of ken jij diegene neem dan contact met ons op via 0638123332 of stuur een persoonlijk Facebookbericht!

Comment on Facebook

Jullie ook alvast een fantastisch NIEUWJAAR ! 🍀💪🏻🍀💪🏻🍀💪🏻🥂

Vanaf februari ben ik weer helemaal beschikbaar...👍🏼👊🏼

Meer berichten