Takeaway

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Beste afhalers, wij mogen komende week weer wat heerlijke gerechten voor jullie bereiden:

Maandag 9 december:
Victoriabaars met een beure blanc van kokos, witte wijn en sereh met vergeten groenten friet uit de oven met knoflook en olijfolie en een salade van witlof en appel met een honing mosterddressing.

Dinsdag 10 december:
Mediterraanse stamppot met zongedroogde tomaat, spinazie, rode ui, basilicum. Dit serveren wij met kip pesto met frisse yoghurtsaus.

Woensdag 11 december:
Indiase Vindaloo (rund) curry! Dit is een kruidige curry met tomaat, komijn, verse gember, kaneel, knoflook, kokosmelk en veel meer lekkers. Dit serveren wij met pandanrijst en verse koriander voor de liefhebber.

Donderdag 12 december:
Helaas hebben we dan geen afhaal gerecht i.v.m. Workshops..

Als dat geen lekkere gerechten zijn dan weten wij het ook niet meer.

Ps: het toetje van de week gaat zijn: een SPECULAAS BROWNIE!!!

Voor iedereen die eigen bakjes meeneemt: Complimenten namens ons en 'het milieu' 🙂

Reserveer op tijd en tot komende week!!
... Lees verderSluiten

Beste afhalers, wij mogen komende week weer wat heerlijke gerechten voor jullie bereiden:

Maandag 9 december:
Victoriabaars met een beure blanc van kokos, witte wijn en sereh met vergeten groenten friet uit de oven met knoflook en olijfolie en een salade van witlof en appel met een honing mosterddressing. 

Dinsdag 10 december:
Mediterraanse stamppot met zongedroogde tomaat, spinazie, rode ui, basilicum. Dit serveren wij met kip pesto met frisse yoghurtsaus. 

Woensdag 11 december:
Indiase Vindaloo (rund) curry! Dit is een kruidige curry met tomaat, komijn, verse gember, kaneel, knoflook, kokosmelk en veel meer lekkers. Dit serveren wij met pandanrijst en verse koriander voor de liefhebber.

Donderdag 12 december:
Helaas hebben we dan geen afhaal gerecht i.v.m. Workshops..

Als dat geen lekkere gerechten zijn dan weten wij het ook niet meer.

Ps: het toetje van de week gaat zijn: een SPECULAAS BROWNIE!!! 

Voor iedereen die eigen bakjes meeneemt: Complimenten namens ons en het milieu :) 

Reserveer op tijd en tot komende week!!

Beste afhalers, wij mogen komende week weer wat heerlijke gerechten voor jullie bereiden:

Maandag 9 december:
Victoriabaars met een beure blanc van kokos, witte wijn en sereh met vergeten groenten friet uit de oven met knoflook en olijfolie en een salade van witlof en appel met een honing mosterddressing.

Dinsdag 10 december:
Mediterraanse stamppot met zongedroogde tomaat, spinazie, rode ui, basilicum. Dit serveren wij met kip pesto met frisse yoghurtsaus.

Woensdag 11 december:
Indiase Vindaloo (rund) curry! Dit is een kruidige curry met tomaat, komijn, verse gember, kaneel, knoflook, kokosmelk en veel meer lekkers. Dit serveren wij met pandanrijst en verse koriander voor de liefhebber.

Donderdag 12 december:
Helaas hebben we dan geen afhaal gerecht i.v.m. Workshops..

Als dat geen lekkere gerechten zijn dan weten wij het ook niet meer.

Ps: het toetje van de week maken we morgen bekend!!

Voor iedereen die eigen bakjes meeneemt: Complimenten namens ons en 'het milieu' 🙂

Reserveer op tijd en tot komende week!!
... Lees verderSluiten

Comment on Facebook

Dat zijn inderdaad verrukkelijke gerechten!!

Beste mensen!
Wat serveren wij tijdens pakjes avond?
Oosterse mihoen met gamba's, tal van groenten, knoflook en meer lekkers. Dit gerecht wordt vers voor u gewokt.
vergeet niet te reserveren en neem u culinaire bakje mee:-)
Groet Hans en Tim
... Lees verderSluiten

Morgen lekker kluiven met spicy chickenwings uit de oven, een zachte puree met aardappel en zoete aardappel en een heerlijke frisse salade... Reserveer op tijd want OP=OP!!! ... Lees verderSluiten

Morgen lekker kluiven met spicy chickenwings uit de oven, een zachte puree met aardappel en zoete aardappel en een heerlijke frisse salade... Reserveer op tijd want OP=OP!!!

Ow jawel dames en heren het is tijd voor Grieks vandaag. Lekker 🔥 stoken in de kou, houtskool erbij, verse souvlaki spiezen, de yoghurt hangt uit voor de tzatziki, en of dat nog niet genoeg is serveren we er heerlijk pilav rijst bij met perzik en tomaat... Lekker lekker... ... Lees verderSluiten

Ow jawel dames en heren het is tijd voor Grieks vandaag. Lekker 🔥 stoken in de kou, houtskool erbij, verse souvlaki spiezen, de yoghurt hangt uit voor de tzatziki, en of dat nog niet genoeg is serveren we er heerlijk pilav rijst bij met perzik en tomaat... Lekker lekker...Image attachmentImage attachment

Morgen op zijn Grieks: vers gespiesde Souvlaki, gerookt op houtskool met verse tzatziki en pilavrijst met perzik en tomaat. Deze feestelijke maaltijd wil je niet missen... ... Lees verderSluiten

Morgen op zijn Grieks: vers gespiesde Souvlaki, gerookt op houtskool met verse tzatziki en pilavrijst met perzik en tomaat. Deze feestelijke maaltijd wil je niet missen...Image attachment

Comment on Facebook

Seida Heijmans

Wil-Lianne dat ziet er lekker uit! Ik zou t halen ☺️

Voor die mensen die nog een heeeeerlijk Boeuf Bourguignon willen hebben van zacht gesmoorde sukade met tal van verse kruiden, flink wat rode wijn en knoflook, erwtjes met worteltjes en een pofaardappel uit de oven met kruidenroom, wacht niet te lang want het gaat hard met de reserveringen...

Wil je er een toetje bij?
Dat kan voor €3,00 serveren wij een sinaasappel Sabayon met verse 🍍
... Lees verderSluiten

Voor die mensen die nog een heeeeerlijk Boeuf Bourguignon willen hebben van zacht gesmoorde sukade met tal van verse kruiden, flink wat rode wijn en knoflook, erwtjes met worteltjes en een pofaardappel uit de oven met kruidenroom, wacht niet te lang want het gaat hard met de reserveringen...

Wil je er een toetje bij?
Dat kan voor €3,00 serveren wij een sinaasappel Sabayon met verse 🍍

Comment on Facebook

Ziet er geweldig uit. Ik heb de wijn al geselecteerd en open gezet! Tot straks!

Smakelijk en proost 😊🍷

Vanaf nu kan U ook reserveren via WhatsApp!!! (of via een persoonlijk Facebook bericht of gewoon averwets door te bellen). Dus tot spreeks, horens, apps!!!
0638123332
... Lees verderSluiten

Vanaf nu kan U ook reserveren via WhatsApp!!! (of via een persoonlijk Facebook bericht of gewoon averwets door te bellen). Dus tot spreeks, horens, apps!!!
0638123332

Beste afhalers, komende week, gaat de Decembermaand alweer in en hebben wij weer heerlijke maaltijden bedacht om jullie te verwennen:

Maandag 2 dec:
Franse Boeuf bourguignon met pofaardappel met kruidenroom en erwtjes met worteltjes.

Dinsdag 3 dec:
Griekse souflaki van de kamado met pilav rijst (rijst met tomaten en perzik) en smeuïge tzatziki salade met knoflook en komkommer.

Woensdag 4 dec:
Spicy chicken wings uit de oven met een puree van aardappel en bataat (zoete aardappel) en een frisse salade.

Donderdag 5 dec:
Oosterse mihoen met gamba's, tal van groenten, knoflook en meer lekkers. Dit gerecht wordt vers voor u gewokt.

En alsof dit nog niet genoeg lekkers is hebben we als toetje van de week een heerlijke Sinaasappel Sabayon met limoncello 🙂

Reserveer op tijd want we zijn altijd snel uitverkocht!
... Lees verderSluiten

Beste afhalers, komende week, gaat de Decembermaand alweer in en hebben wij weer heerlijke maaltijden bedacht om jullie te verwennen:

Maandag 2 dec:
Franse Boeuf bourguignon met pofaardappel met kruidenroom en erwtjes met worteltjes. 

Dinsdag 3 dec:
Griekse souflaki van de kamado met pilav rijst (rijst met tomaten en perzik) en smeuïge tzatziki salade met knoflook en komkommer. 

Woensdag 4 dec:
Spicy chicken wings uit de oven met een puree van aardappel en bataat (zoete aardappel) en een frisse salade. 

Donderdag 5 dec:
Oosterse mihoen met gambas, tal van groenten, knoflook en meer lekkers. Dit gerecht wordt vers voor u gewokt. 

En alsof dit nog niet genoeg lekkers is hebben we als toetje van de week een heerlijke Sinaasappel Sabayon met limoncello :) 

Reserveer op tijd want we zijn altijd snel uitverkocht!

Beste afhalers, komende week, gaat de Decembermaand alweer in en hebben wij weer heerlijke maaltijden bedacht om jullie te verwennen:

Maandag 2 dec:
Franse Boeuf bourguignon met pofaardappel met kruidenroom en erwtjes met worteltjes.

Dinsdag 3 dec:
Griekse souflaki van de kamado met pilav rijst (rijst met tomaten en perzik) en smeuïge tzatziki salade met knoflook en komkommer.

Woensdag 4 dec:
Spicy chicken wings uit de oven met een puree van aardappel en bataat (zoete aardappel) en een frisse salade.

Donderdag 5 dec:
Oosterse mihoen met gamba's, tal van groenten, knoflook en meer lekkers. Dit gerecht wordt vers voor u gewokt.

Morgen zullen we het toetje van de week bekend maken..
... Lees verderSluiten

Meer berichten