Takeaway

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ja beste culinaire gasten morgen serveren wij tijdens onze takeaway
Mijn persoonlijke favoriet De Vis Lasagne rijkelijk gevuld met noordzee vis in een kreeftensaus met een roomsaus van mascarpone en basilicum en spinazie afgebakken met belegen kaas dit serveren wij met een groene salade.Reserveren wenselijk!
Culinaire groet Hans en Tim
... Lees verderSluiten

Goedemorgen allemaal, vandaag kook ik voor jullie een heerlijke Marokkaanse tajine van gestoofde pompoen met kikkererwten, tomaat, tal van verse kruiden, kaneel, komijn, kokos en meer. Dit serveren wij met een frisse salade van parel cous cous met citroen en verse munt. (Dit gerecht is vegan).

Owja en het toetje van de week is een heerlijke: Blueberry cheesecake met een bodem van speculaas en noten.

Reserveer op tijd want we zijn bijna elke dag uitverkocht....
... Lees verderSluiten

Goedemorgen allemaal, vandaag kook ik voor jullie een heerlijke Marokkaanse tajine van gestoofde pompoen met kikkererwten, tomaat, tal van verse kruiden, kaneel, komijn, kokos en meer. Dit serveren wij met een frisse salade van parel cous cous met citroen en verse munt. (Dit gerecht is vegan).

Owja en het toetje van de week is een heerlijke: Blueberry cheesecake met een bodem van speculaas en noten. 

Reserveer op tijd want we zijn bijna elke dag uitverkocht....Image attachmentImage attachment

Morgen kook ik voor jullie een heerlijke Marokkaanse tajine van gestoofde pompoen met kikkererwten, tomaat, tal van verse kruiden, kaneel, komijn, kokos en meer. Dit serveren wij met een frisse salade van parel cous cous met citroen en verse munt. (Dit gerecht is vegan).

Owja en het toetje van de week is een heerlijke: Blueberry cheesecake met een bodem van speculaas en noten.

Reserveer op tijd want we zijn bijna elke dag uitverkocht....
... Lees verderSluiten

Morgen kook ik voor jullie een heerlijke Marokkaanse tajine van gestoofde pompoen met kikkererwten, tomaat, tal van verse kruiden, kaneel, komijn, kokos en meer. Dit serveren wij met een frisse salade van parel cous cous met citroen en verse munt. (Dit gerecht is vegan).

Owja en het toetje van de week is een heerlijke: Blueberry cheesecake met een bodem van speculaas en noten. 

Reserveer op tijd want we zijn bijna elke dag uitverkocht....Image attachment

Morgen een wrap met langzaam gegaarde Pulled pork met BBQ saus, een pofaardappel met kruidenyoghurt en een frisse Argentijnse salsa van maïs, tomaat en rode ui!! ... Lees verderSluiten

Morgen een wrap met langzaam gegaarde Pulled pork met BBQ saus, een pofaardappel met kruidenyoghurt en een frisse Argentijnse salsa van maïs, tomaat en rode ui!!Image attachmentImage attachment

Goeiemorgen deze morgen. Het zonnetje schijnt dus ik kook vandaag Thais voor jullie!
Pad Thai (Thais rijstnoedelgerecht) met kippendijen in bouillon gegaard of tofu (vega) met taugé, bosui, een roereitje, gebrande pinda's, limoen, pepertjes en koriander voor de liefhebber.

Alsof dit nog niet genoeg is serveren wij ook een lekkere blueberry cheesecake als toetje met een bodem van speculaas!!!
... Lees verderSluiten

Goeiemorgen deze morgen. Het zonnetje schijnt dus ik kook vandaag Thais voor jullie!
Pad Thai (Thais rijstnoedelgerecht) met kippendijen in bouillon gegaard of tofu (vega) met taugé, bosui, een roereitje, gebrande pindas, limoen, pepertjes en koriander voor de liefhebber.

Alsof dit nog niet genoeg is serveren wij ook een lekkere blueberry cheesecake als toetje met een bodem van speculaas!!!Image attachment

Ja beste afhalers wij hebben ons best weer gedaan voor een topweekmenu:

Maandag 17 feb:
A la minute gewokte pad Thai met malse kippendijen kip of tofu (vega), rijstnoedels, scrambled egg, groenten, gebrande pinda's en koriander voor de liefhebber. Dit is een van de lekkerste Thaise streetfood gerechten.

Dinsdag 18 feb:
Ow jeah: Smokey pulled pork met homemade BBQ saus in een wrap met een pofaardappel yoghurt en een Argentijnse salsa van mais, tomaat en rode ui.

Woensdag 19 feb:
Marokkaanse tajine van gestoofde pompoen met kikkererwten, tomaat, tal van verse kruiden, kaneel, komijn, kokos en meer. Dit serveren wij met een frisse salade van parel cous cous met citroen en verse munt. (Dit gerecht is vegan).

Donderdag 20 feb:
Heerlijke Vis lasagne met noordzeevis, kreeftensaus, romige bechamelsaus met mascarpone, spinazie en venkel en dit alles onder een dakje van gegratineerde kaas.

Het toetje van de week zal zijn: blueberry cheesecake met een bodem van speculaas en noten.

Reserveer op tijd want OP=OP!!

De week van carnaval: 24feb tm 27feb zijn wij gesloten.

Culinaire groet,
Hans en Tim
... Lees verderSluiten

Ja beste afhalers wij hebben ons best weer gedaan voor een topweekmenu:

Maandag 17 feb:
A la minute gewokte pad Thai met malse kippendijen kip of tofu (vega), rijstnoedels, scrambled egg, groenten, gebrande pindas en koriander voor de liefhebber. Dit is een van de lekkerste Thaise streetfood gerechten.

Dinsdag 18 feb:
Ow jeah: Smokey pulled pork met homemade BBQ saus in een wrap met een pofaardappel yoghurt en een Argentijnse salsa van mais, tomaat en rode ui.

Woensdag 19 feb:
Marokkaanse tajine van gestoofde pompoen met kikkererwten, tomaat, tal van verse kruiden, kaneel, komijn, kokos en meer. Dit serveren wij met een frisse salade van parel cous cous met citroen en verse munt. (Dit gerecht is vegan).

Donderdag 20 feb:
Heerlijke Vis lasagne met noordzeevis, kreeftensaus, romige bechamelsaus met mascarpone, spinazie en venkel en dit alles onder een dakje van gegratineerde kaas.

Het toetje van de week zal zijn: blueberry cheesecake met een bodem van speculaas en noten. 

Reserveer op tijd want OP=OP!! 

De week van carnaval: 24feb tm 27feb zijn wij gesloten.

Culinaire groet,
Hans en Tim

Ja beste afhalers wij hebben ons best weer gedaan voor een topweekmenu:

Maandag 17 feb:
A la minute gewokte pad Thai met malse kippendijen kip of tofu (vega), rijstnoedels, scrambled egg, groenten, gebrande pinda's en koriander voor de liefhebber. Dit is een van de lekkerste Thaise streetfood gerechten.

Dinsdag 18 feb:
Ow jeah: Smokey pulled pork met homemade BBQ saus in een wrap met een pofaardappel yoghurt en een Argentijnse salsa van mais, tomaat en rode ui.

Woensdag 19 feb:
Marokkaanse tajine van gestoofde pompoen met kikkererwten, tomaat, tal van verse kruiden, kaneel, komijn, kokos en meer. Dit serveren wij met een frisse salade van parel cous cous met citroen en verse munt. (Dit gerecht is vegan).

Donderdag 20 feb:
Heerlijke Vis lasagne met noordzeevis, kreeftensaus, romige bechamelsaus met mascarpone, spinazie en venkel en dit alles onder een dakje van gegratineerde kaas.

Het toetje van de week zal zijn: blueberry cheesecake met een bodem van speculaas en noten.

Reserveer op tijd want OP=OP!!

De week van carnaval: 24feb tm 27feb zijn wij gesloten.

Culinaire groet,
Hans en Tim
... Lees verderSluiten

Ja beste afhalers wij hebben ons best weer gedaan voor een topweekmenu:

Maandag 17 feb:
A la minute gewokte pad Thai met malse kippendijen kip of tofu (vega), rijstnoedels, scrambled egg, groenten, gebrande pindas en koriander voor de liefhebber. Dit is een van de lekkerste Thaise streetfood gerechten.

Dinsdag 18 feb:
Ow jeah: Smokey pulled pork met homemade BBQ saus in een wrap met een pofaardappel yoghurt en een Argentijnse salsa van mais, tomaat en rode ui.

Woensdag 19 feb:
Marokkaanse tajine van gestoofde pompoen met kikkererwten, tomaat, tal van verse kruiden, kaneel, komijn, kokos en meer. Dit serveren wij met een frisse salade van parel cous cous met citroen en verse munt. (Dit gerecht is vegan).

Donderdag 20 feb:
Heerlijke Vis lasagne met noordzeevis, kreeftensaus, romige bechamelsaus met mascarpone, spinazie en venkel en dit alles onder een dakje van gegratineerde kaas.

Het toetje van de week zal zijn: blueberry cheesecake met een bodem van speculaas en noten. 

Reserveer op tijd want OP=OP!! 

De week van carnaval: 24feb tm 27feb zijn wij gesloten.

Culinaire groet,
Hans en Tim

Comment on Facebook

Bart Peters Van Nijenhof

Aimée van Hekken

Lieve mensen morgen kook ik voor jullie een ÈCHTE PASTA BOLOGNESE dus een vleesragout met wortel, bleekselderij, tomaat, vers slagersgehakt, Parma ham en parmezaanse kaas!!!!

Reserveer op tijd want hij moet morgen zeker 6uur pruttelen dus ik kan het niet zomaar bijmaken...
... Lees verderSluiten

Lieve mensen morgen kook ik voor jullie een ÈCHTE PASTA BOLOGNESE dus een vleesragout met wortel, bleekselderij, tomaat, vers slagersgehakt, Parma ham en parmezaanse kaas!!!!

Reserveer op tijd want hij moet morgen zeker 6uur pruttelen dus ik kan het niet zomaar bijmaken...

Ja beste afhalers morgen serveren wij pittige Spare Ribs met een lak van spicy ketjap en pinda. Daarbij een heerlijke puree van aardappel en pompoen en een frisse koolsalade!!

Wij krijgen het steeds drukker in onze gezellige kookstudio aan de haven. Elke week verzorgen we meerdere workshops, afhaalmaaltijden, privé diners enz.. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich thuis voelen, een warm bad 🙂 Ook vinden we het leuk om onszelf steeds weer opnieuw uit te vinden en zoeken we altijd mensen die nieuwsgierig van aard zijn net als wij. Ben of ken jij iemand die het fijn vind om mensen in de watten te leggen en niet bang is om de mouwen op te stropen en heb je affiniteit met koken of wil je die ontwikkelen, kom gewoon eens even binnenwaaien of klim in de telefoon 0638123332.....

Culinaire groet,
Hans en Tim
... Lees verderSluiten

Vandaag serveren wij met dit spannende, stormachtige weer:
Indiase Chicken tikka massala met verse gember, komijn, tomaten, yoghurt, groenten en gestoomde basmati rijst.

Als je daarna lekker binnen en droog een toetje wil, dat kan.... Want wij hebben deze week als toetje van de week een Caramel cheesecake met witte chocolade!! 🙂

Reserveer snel nu het nog kan..
... Lees verderSluiten

Vandaag serveren wij met dit spannende, stormachtige weer:
Indiase Chicken tikka massala met verse gember, komijn, tomaten, yoghurt, groenten en gestoomde basmati rijst.

Als je daarna lekker binnen en droog een toetje wil, dat kan.... Want wij hebben deze week als toetje van de week een Caramel cheesecake met witte chocolade!! :)

Reserveer snel nu het nog kan..Image attachment
Meer berichten