Takeaway – Bollore

Takeaway

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 day ago

Bollore

Beste afhalers bij deze weer een heerlijk menu voor de komende week! Gezien wij weer kookworkshops mogen geven en ook met thuisbezorgd zijn begonnen serveren wij vanaf nu onze Take-away maaltijden weer van MAANDAG T/M DONDERDAG πŸ‘¨β€πŸ³

Maandag 20sept:
Hebben we helaas geen afhaal vanwege een workshop van formaat.

Dinsdag 21sept:
Tijd voor een van onze hardlopers, Pad Thai met malse kippendijen (of vegetarisch), limoen, vers gebrande pinda's, taugΓ©, een eitje en meer lekkers

Woensdag 22sept:
Mexicaanse Quesadillas met gegratineerde kaas uit de oven, een vulling van Smokey chicken (of vegetarisch), verse kruiden uit eigen tuin, bonen en groenten. Dit serveren we met avocado/doperwtendip.

Donderdag 23sept:
Heerlijke Spaghetti zoals Al Capone hem graag had. Met olijven, pittige gehaktballetjes van vers slagersgehakt en rijke tomatensaus. Dit afgetopt met parmezaanse kaas.

Het soepje van de week is een Marokkaanse biologische pompoensoep met pompoen uit eigen tuin.

Het toetje van de week is een chocolate brownie met speculaas πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

Reserveer op tijd want OP=OP!!
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim
... See MoreSee Less

Beste afhalers bij deze weer een heerlijk menu voor de komende week! Gezien wij weer kookworkshops mogen geven en ook met thuisbezorgd zijn begonnen serveren wij vanaf nu onze Take-away maaltijden weer van MAANDAG T/M DONDERDAG πŸ‘¨β€πŸ³

Maandag 20sept:
Hebben we helaas geen afhaal vanwege een workshop van formaat.

Dinsdag 21sept:
Tijd voor een van onze hardlopers, Pad Thai met malse kippendijen (of vegetarisch), limoen, vers gebrande pindas, taugΓ©, een eitje en meer lekkers 

Woensdag 22sept:
Mexicaanse Quesadillas met gegratineerde kaas uit de oven, een vulling van Smokey chicken (of vegetarisch), verse kruiden uit eigen tuin, bonen en groenten. Dit serveren we met avocado/doperwtendip.

Donderdag 23sept:
Heerlijke Spaghetti zoals Al Capone hem graag had. Met olijven, pittige gehaktballetjes van vers slagersgehakt en rijke tomatensaus. Dit afgetopt met parmezaanse kaas.

Het soepje van de week is een Marokkaanse biologische pompoensoep met pompoen uit eigen tuin.

Het toetje van de week is een chocolate brownie met speculaas πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

Reserveer op tijd want OP=OP!!
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim

Comment on Facebook

Dave Bogers Dinsdag & woensdag

4 days ago

Bollore

Vrijdag 17sept:
Pinsa Romana van vers deeg van onze warme bakker Jan van Riel πŸ™‚ deze beleggen wij met huisgerookte zalm, mierikswortel, rucola, zongedroogde tomaatjes en meer lekkers.
Neem u eigen bakje mee (een betere wereld begint met een eigen bakje:-) maar niet te klein de pinsa romana beslaat 17 cm bij 10 cm.
culinaire groet Hans en Tim
... See MoreSee Less

Vrijdag 17sept:
Pinsa Romana van vers deeg van onze warme bakker Jan van Riel πŸ™‚ deze beleggen wij met huisgerookte zalm, mierikswortel, rucola, zongedroogde tomaatjes en meer lekkers.
Neem u eigen bakje mee (een betere wereld begint met een eigen bakje:-) maar niet te klein de pinsa romana beslaat 17 cm bij 10 cm.
culinaire groet Hans en Tim

4 days ago

Bollore

Vrijdag 17sept:
Pinsa Romana van vers deeg van onze warme bakker Jan van Riel πŸ™‚ deze beleggen wij met huisgerookte zalm, mierikswortel, rucola, zongedroogde tomaatjes en meer lekkers.
Neem u eigen bakje mee (een betere wereld begint met een eigen bakje:-) maar niet te klein de pinsa romana beslaat 17 cm bij 10 cm.
culinaire groet Hans en Tim
... See MoreSee Less

Vrijdag 17sept:
Pinsa Romana van vers deeg van onze warme bakker Jan van Riel πŸ™‚ deze beleggen wij met huisgerookte zalm, mierikswortel, rucola, zongedroogde tomaatjes en meer lekkers.
Neem u eigen bakje mee (een betere wereld begint met een eigen bakje:-) maar niet te klein de pinsa romana beslaat 17 cm bij 10 cm.
culinaire groet Hans en Tim

5 days ago

Bollore

Donderdag 16sept:
Langzaam gestoofde Indonesische Rendang met sajoer lodeh boontjes, gestoomde rijst en verse frisse atjar.
Vergeet niet tijdig te reserveren en neem u eigen bakjes mee
Culinaire groet Hans en Tim
... See MoreSee Less

Donderdag 16sept:
Langzaam gestoofde Indonesische Rendang met sajoer lodeh boontjes, gestoomde rijst en verse frisse atjar.
Vergeet niet tijdig te reserveren en neem u eigen bakjes mee
Culinaire groet Hans en Tim

5 days ago

Bollore

Jeah vandaag Woensdag 15sept serveren wij een fantastische:
Cheeseburger Bollore Style met een vers broodje van 'Bikken en Bakken', huisgemaakte hotsauce, aardappeltjes uit de oven en frisse koolsalade met yoghurtdressing!!

Reserveer snel nu het nog kan want we zijn bijma UITVERKOCHT...
☎️0638123332
... See MoreSee Less

Jeah vandaag Woensdag 15sept serveren wij een fantastische:
Cheeseburger Bollore Style met een vers broodje van Bikken en Bakken, huisgemaakte hotsauce, aardappeltjes uit de oven en frisse koolsalade met yoghurtdressing!!

Reserveer snel nu het nog kan want we zijn bijma UITVERKOCHT...
☎️0638123332

6 days ago

Bollore

Vandaag Dinsdag 14sept serveren wij een heerlijke: Thaise groene curry met
groenten uit eigen moestuin een pittige groene currysaus, gestoomde rijst en malse kip voor de liefhebber.

Reserveer tijdig want OP=OP!!
☎️0638123332
... See MoreSee Less

Vandaag Dinsdag 14sept serveren wij een heerlijke: Thaise groene curry met
groenten uit eigen moestuin een pittige groene currysaus, gestoomde rijst en malse kip voor de liefhebber.

Reserveer tijdig want OP=OP!!
☎️0638123332

1 week ago

Bollore

Nog een paar Chocolate surprises voor de verkoop... ... See MoreSee Less

Nog een paar Chocolate surprises voor de verkoop...

1 week ago

Bollore

Vandaag Maandag 13september serveren wij:
Indonesische bami goreng met oosterse groenten,malse kippendijen, een spiegeleitje, sambal en kroepoek.

Als toetje hebben wij een chocolate surprise!!

Reserveer op tijd want OP=OP
☎️0638123332
... See MoreSee Less

Vandaag Maandag 13september serveren wij:
Indonesische bami goreng met oosterse groenten,malse kippendijen, een spiegeleitje, sambal en kroepoek. 

Als toetje hebben wij een chocolate surprise!!

Reserveer op tijd want OP=OP
☎️0638123332

1 week ago

Bollore

Beste afhalers, ook voor komende week gaan wij weer heerlijk voor jullie koken!!

Maandag 13sept:
Indonesische bami goreng met oosterse groenten,malse kippendijen, spiegeleitje, sambal en kroepoek.

Dinsdag 14sept:
Thaise groene curry met
groenten uit eigen moestuin een pittige groene currysaus, gestoomde rijst en malse kip voor de liefhebber.

Woensdag 15sept:
Cheeseburger bollore style met een vers broodje van 'Bikken en Bakken', huisgemaakte hotsauce, aardappeltjes uit de oven en frisse koolsalade.

Donderdag 16sept:
Langzaam gestoofde Indonesische Rendang met sajoer lodeh boontjes, gestoomde rijst en verse frisse atjar.

Vrijdag 17sept:
Pinsa Romana van vers deeg van onze warme bakker Jan van Riel πŸ™‚ deze beleggen wij met huisgerookte zalm, mierikswortel, rucola, zongedroogde tomaatjes meer lekkers.

Als voorgerecht serveren wij een biologische Thaise courgettesoep met kokosmelk!!

Als toetje hebben we een chocolate surprise πŸ˜‰

Reserveer snel want we zijn elke dag uitverkocht..
☎️0638123332

Culinaire groet, Hans en Tim
... See MoreSee Less

Beste afhalers, ook voor komende week gaan wij weer heerlijk voor jullie koken!!

Maandag 13sept:
Indonesische bami goreng met oosterse groenten,malse kippendijen, spiegeleitje, sambal en kroepoek. 

Dinsdag 14sept:
Thaise groene curry met
groenten uit eigen moestuin een pittige groene currysaus, gestoomde rijst en malse kip voor de liefhebber.

Woensdag 15sept:
Cheeseburger bollore style met een vers broodje van Bikken en Bakken, huisgemaakte hotsauce, aardappeltjes uit de oven en frisse koolsalade.

Donderdag 16sept:
Langzaam gestoofde Indonesische Rendang met sajoer lodeh boontjes, gestoomde rijst en verse frisse atjar.

Vrijdag 17sept:
Pinsa Romana van vers deeg van onze warme bakker Jan van Riel :) deze beleggen wij met huisgerookte zalm, mierikswortel, rucola, zongedroogde tomaatjes meer lekkers.

Als voorgerecht serveren wij een biologische Thaise courgettesoep met kokosmelk!!

Als toetje hebben we een chocolate surprise ;)

Reserveer snel want we zijn elke dag uitverkocht.. 
☎️0638123332

Culinaire groet, Hans en Tim

1 week ago

Bollore

Beste afhalers, ook voor komende week gaan wij weer heerlijk voor jullie koken!!

Maandag 13sept:
Indonesische bami goreng met oosterse groenten,malse kippendijen, spiegeleitje, sambal en kroepoek.

Dinsdag 14sept:
Thaise groene curry met
groenten uit eigen moestuin een pittige groene currysaus, gestoomde rijst en malse kip voor de liefhebber.

Woensdag 15sept:
Cheeseburger bollore style met een vers broodje van 'Bikken en Bakken', huisgemaakte hotsauce, aardappeltjes uit de oven en frisse koolsalade.

Donderdag 16sept:
Langzaam gestoofde Indonesische Rendang met sajoer lodeh boontjes, gestoomde rijst en verse frisse atjar.

Vrijdag 17sept:
Pinsa Romana van vers deeg van onze warme bakker Jan van Riel πŸ™‚ deze beleggen wij met huisgerookte zalm, mierikswortel, rucola, zongedroogde tomaatjes meer lekkers.

Als voorgerecht serveren wij een biologische Thaise courgettesoep met kokosmelk!!

Als toetje hebben we een chocolate surprise πŸ˜‰

Reserveer snel want we zijn elke dag uitverkocht..
☎️0638123332

Culinaire groet, Hans en Tim
... See MoreSee Less

Beste afhalers, ook voor komende week gaan wij weer heerlijk voor jullie koken!!

Maandag 13sept:
Indonesische bami goreng met oosterse groenten,malse kippendijen, spiegeleitje, sambal en kroepoek. 

Dinsdag 14sept:
Thaise groene curry met
groenten uit eigen moestuin een pittige groene currysaus, gestoomde rijst en malse kip voor de liefhebber.

Woensdag 15sept:
Cheeseburger bollore style met een vers broodje van Bikken en Bakken, huisgemaakte hotsauce, aardappeltjes uit de oven en frisse koolsalade.

Donderdag 16sept:
Langzaam gestoofde Indonesische Rendang met sajoer lodeh boontjes, gestoomde rijst en verse frisse atjar.

Vrijdag 17sept:
Pinsa Romana van vers deeg van onze warme bakker Jan van Riel :) deze beleggen wij met huisgerookte zalm, mierikswortel, rucola, zongedroogde tomaatjes meer lekkers.

Als voorgerecht serveren wij een biologische Thaise courgettesoep met kokosmelk!!

Als toetje hebben we een chocolate surprise ;)

Reserveer snel want we zijn elke dag uitverkocht.. 
☎️0638123332

Culinaire groet, Hans en Tim
Load more