Takeaway

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Wat is het weer een prachtige ochtend. Tijd voor en pasta Aglio e olio met verse knoflook, goeie olijfolie, verse kruiden, parmezaanse kaas en een frisse verse salade!

Ook hebben we nog een heerlijk toetje van kokos, cardemon, Hollandse aardbeien en cookies...

Reserveer op tijd mensen want ook de Boboti gisteren was snel uitverkocht 😉

Geniet van de zon en tot straks!!
... Lees verderSluiten

Wat is het weer een prachtige ochtend. Tijd voor en pasta Aglio e olio met verse knoflook, goeie olijfolie, verse kruiden, parmezaanse kaas en een frisse verse salade!

Ook hebben we nog een heerlijk toetje van kokos, cardemon, Hollandse aardbeien en cookies...

Reserveer op tijd mensen want ook de Boboti gisteren was snel uitverkocht ;)

Geniet van de zon en tot straks!!Image attachment

Een hele goeiemorgen allemaal. Het is wederom een prachtige, zonnige dag.
Vandaag serveren we een populair gerecht uit de Zuid-Afrikaanse keuken: Boboti. Dit is een heerlijke ovenschotel met warme smaken, gember, kerrie, ei, aardappel, en licht pikant gehakt afgetopt met noten en gedroogde vruchten!

Wij zijn bijna elke dag uitverkocht dus reserveer op tijd want OP=OP!

Owja en we hebben een superlekker toetje met Hollandse aardbeien, kokos met cardemon en een koekjes bodem 🙂
... Lees verderSluiten

Een hele goeiemorgen allemaal. Het is wederom een prachtige, zonnige dag.
Vandaag serveren we een populair gerecht uit de Zuid-Afrikaanse keuken: Boboti. Dit is een heerlijke ovenschotel met warme smaken, gember, kerrie, ei, aardappel, en licht pikant gehakt afgetopt met noten en gedroogde vruchten!

Wij zijn bijna elke dag uitverkocht dus reserveer op tijd want OP=OP! 

Owja en we hebben een superlekker toetje met Hollandse aardbeien, kokos met cardemon en een koekjes bodem :)Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Het was erg lekker, dank jullie wel!

Een bijzonder goeie morgen allemaal.
Vandaag mag ik jullie lekker in de watten leggen met een heerlijke klassieke Italiaanse Ossobuco!! Dit is een zacht gestoofde kalfschenkel is een rijke stevige saus met wortel, bleekselderij, tomaat, basilicum, rozemarijn en nog veel meer lekkers. Dit serveren wij met tagliatelle om het feest compleet te maken..

Wil je dit niet missen (en dat wil je niet), reserveer dan snel want we zijn elke dag uitverkocht!!

Owja en we hebben een fantastisch lekker toetje met Hollandse aardbeien, kokos met cardemon en een cookie bodem.
... Lees verderSluiten

Een bijzonder goeie morgen allemaal.
Vandaag mag ik jullie lekker in de watten leggen met een heerlijke klassieke Italiaanse Ossobuco!! Dit is een zacht gestoofde kalfschenkel is een rijke stevige saus met wortel, bleekselderij, tomaat, basilicum, rozemarijn en nog veel meer lekkers. Dit serveren wij met tagliatelle om het feest compleet te maken..

Wil je dit niet missen (en dat wil je niet), reserveer dan snel want we zijn elke dag uitverkocht!!

Owja en we hebben een fantastisch lekker toetje met Hollandse aardbeien, kokos met cardemon en een cookie bodem.Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Oooh volgende keer!! Jammie jammie jammie 😀

Mmmmm Thaise groene curry vandaag met een verse currypaste, heel veel verse groenten en goeie kokosmelk, tal van kruiden en ik kwam mini aubergines tegen, dus laten we die maar eens gaan grillen...

Reserveer snel nu het nog kan...
... Lees verderSluiten

Mmmmm Thaise groene curry vandaag met een verse currypaste, heel veel verse groenten en goeie kokosmelk, tal van kruiden en ik kwam mini aubergines tegen, dus laten we die maar eens gaan grillen...

Reserveer snel nu het nog kan...Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Saskia Moerman

Owjeaah wat een fantastisch weertje hè..

Laten we dat morgen vieren met een Thaise groene curry van huisgedraaide currypaste met gember, sereh, limoenblad en veeeel meer lekkers. Deze curry is rijk van smaak en boordevol groenten, een echte boost voor je immuunsysteem!! Daarbij serveren wij gestoomde pandanrijst..

Is er ook een toetje??
Jazeker: Een Trifle van Hollandse aardbeien, kokos met cardemon en steranijs en cookies...

Reserveer op tijd en neem je eigen bakje mee.
Tot morgen..
... Lees verderSluiten

Even de geplisseerde tomaten roken op beukensnip en rozemarijn en thijm 😉 ... Lees verderSluiten

Even de geplisseerde tomaten roken op beukensnip en rozemarijn en thijm ;)Image attachment

Een hele goeiemorgen.. Wat eten we vandaag?
Onze befaamde Chili con Carne met gehakt van de slager, een stevige kruidige jus met huisgerookte tomaten, tal van bonen, maïs, komijn en meer lekkers. Dit serveren wij met gestoomde rijst..

Owja en hebben we daar een toetje bij, zekersteweten: Een Trifle van verse Aardbei, kokos met cardemom en koek!!
... Lees verderSluiten

Een hele goeiemorgen.. Wat eten we vandaag? 
Onze befaamde Chili con Carne met gehakt van de slager, een stevige kruidige jus met huisgerookte tomaten, tal van bonen, maïs, komijn en meer lekkers. Dit serveren wij met gestoomde rijst..

Owja en hebben we daar een toetje bij, zekersteweten: Een Trifle van verse Aardbei, kokos met cardemom en koek!!Image attachment

Beste afhaalvrienden, ook voor komende week hebben wij weer een feestelijk menu voor jullie bedacht:

Ma 25mei:
Onze befaamde Chili con Carne met tal van bonen, mais, huisgerookte tomaten, verse kruiden en basmatirijst.

Di 26mei:
Thaise pittige groene curry met een arsenaal aan gezonde groenten, gember, koriander (voor de liefhebber). Dit serveren wij met gestoomde witte rijst en een frisse verrassing.

Wo 27mei:
Italiaanse Ossobuco (kalfschenkel) met een rijke saus van tomaat, kruiden en groenten afgetopt met een citroen en knoflook. Dit serveren wij met een tagliatelle.

Do 28mei:
Zuid Afrikaanse Boboti met kruidig gehakt, boontjes, aardappel en een romige liaison met laurier en gedroogde vruchten.

Vr 29mei:
Pasta Aglio olio met Spaanse peper, knoflook en verse kruiden en parmegiano kaas en een frisse groene salade. (Dit gerecht is vegetarisch)

Za 30mei:
Kruidig gehaktbrood uit de oven met een stevige jus en een zomerse stamppot met raapstelen en meer lekkers.

En het toetje van de week is geworden......: Een fruitige Trifle met verse aardbeien!!

Reserveren kan door te appen of bellen naar: 0638123332
Afhalen kan tussen 17.00u en 19.30u.
Eigen bakjes meenemen: graag 😉

Reserveer op tijd want wij zijn bijna elke dag uitverkocht!!
... Lees verderSluiten

Beste afhaalvrienden, ook voor komende week hebben wij weer een feestelijk menu voor jullie bedacht:

Ma 25mei:
Onze befaamde Chili con Carne met gehakt van de slager, tal van bonen, mais, huisgerookte tomaten, verse kruiden en basmatirijst.

Di 26mei:
Thaise pittige groene curry met een arsenaal aan gezonde groenten, gember, koriander (voor de liefhebber). Dit serveren wij met gestoomde witte rijst en een frisse verrassing.

Wo 27mei:
Italiaanse Ossobuco (kalfschenkel) met een rijke saus van tomaat, kruiden en groenten afgetopt met een citroen en knoflook. Dit serveren wij met een tagliatelle.

Do 28mei:
Zuid Afrikaanse Boboti met kruidig gehakt, boontjes, aardappel en een romige liaison met laurier en gedroogde vruchten.

Vr 29mei:
Pasta Aglio olio met Spaanse peper, knoflook en verse kruiden en parmegiano kaas en een frisse groene salade. (Dit gerecht is vegetarisch)

Za 30mei:
Kruidig gehaktbrood uit de oven met een stevige jus en een zomerse stamppot met raapstelen en meer lekkers.

En het toetje van de week maken we morgen bekend...

Reserveren kan door te appen of bellen naar: 0638123332
Afhalen kan tussen 17.00u en 19.30u.
Eigen bakjes meenemen: graag 😉

Reserveer op tijd want wij zijn bijna elke dag uitverkocht!!
... Lees verderSluiten

Beste afhaalvrienden, ook voor komende week hebben wij weer een feestelijk menu voor jullie bedacht:

Ma 25mei:
Onze befaamde Chili con Carne met gehakt van de slager, tal van bonen, mais, huisgerookte tomaten, verse kruiden en basmatirijst.

Di 26mei:
Thaise pittige groene curry met een arsenaal aan gezonde groenten, gember, koriander (voor de liefhebber). Dit serveren wij met gestoomde witte rijst en een frisse verrassing.

Wo 27mei:
Italiaanse Ossobuco (kalfschenkel) met een rijke saus van tomaat, kruiden en groenten afgetopt met een citroen en knoflook. Dit serveren wij met een tagliatelle.

Do 28mei:
Zuid Afrikaanse Boboti met kruidig gehakt, boontjes, aardappel en een romige liaison met laurier en gedroogde vruchten.

Vr 29mei:
Pasta Aglio olio met Spaanse peper, knoflook en verse kruiden en parmegiano kaas en een frisse groene salade.  (Dit gerecht is vegetarisch)

Za 30mei:
Kruidig gehaktbrood uit de oven met een stevige jus en een zomerse stamppot met raapstelen en meer lekkers.

En het toetje van de week maken we morgen bekend...

Reserveren kan door te appen of bellen naar: 0638123332
Afhalen kan tussen 17.00u en 19.30u.
Eigen bakjes meenemen: graag ;)

Reserveer op tijd want wij zijn bijna elke dag uitverkocht!!Image attachmentImage attachment

Yess!! Vandaag heerlijke malse tournedos puntjes met een rijke pepersaus van vers getrokken kalfjus, dit serveren wij met gebakken aardappelen op grootmoeders wijze en seizoensgroenten..

En dit feestelijke gerecht kost maar €10,00

Reserveer snel nu het nog kan...
... Lees verderSluiten

Yess!! Vandaag heerlijke malse tournedos puntjes met een rijke pepersaus van vers getrokken kalfjus, dit serveren wij met gebakken aardappelen op grootmoeders wijze en seizoensgroenten..

En dit feestelijke gerecht kost maar €10,00

Reserveer snel nu het nog kan...Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Reserveer snel nu t nog kan? Vermoeiend.

Tom Santegoets Roel Vermeer

Linda van Doremalen😊

Meer berichten