Takeaway – Bollore

Takeaway

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

12 hours ago

Bollore

Beste afhaalgasten, wij hebben weer ons lekker-ruikende best gedaan om een prachtig weekmenu voor u samen te stellen:

Maandag 29nov:
Japanse kip teriyaki met sesam, noedels, boontjes, wortel, taugé en meer lekkers. (Dit gerecht kan ook vega met tofu teriyaki)

Dinsdag 30nov:
Pulled pork burrito (of pulled shrooms voor de vega) met een homemade hotsauce met mango en een frisse koolsalade.

Woensdag 1dec:
Thaise Kao pad Krapow uit de hete wok met gebakken rijst, Thaise basilicum en koriander (voor de liefhebbers), een eitje en pickle van rettich.

Donderdag 2dec:
Mihoen Singapore uit de hete wok met malse biefstukpuntjes en oosterse groenten.

Vrijdag 3dec:
Een heuze Toscaanse lasagne overbakken met kaas uit de oven.

Als toetje van de week verkopen wij huisgedraaid Bastogne-roomijs😋😋😋

Reserveer snel want OP=OP!!!
☎️0638123332
... See MoreSee Less

Beste afhaalgasten, wij hebben weer ons lekker-ruikende best gedaan om een prachtig weekmenu voor u samen te stellen:

Maandag 29nov:
Japanse kip teriyaki met sesam, noedels, boontjes, wortel, taugé en meer lekkers. (Dit gerecht kan ook vega met tofu teriyaki) 

Dinsdag 30nov:
Pulled pork burrito (of pulled shrooms voor de vega) met een homemade hotsauce met mango en een frisse koolsalade.

Woensdag 1dec:
Thaise Kao pad Krapow uit de hete wok met gebakken rijst, Thaise basilicum en koriander (voor de liefhebbers), een eitje en pickle van rettich.

Donderdag 2dec:
Mihoen Singapore uit de hete wok met malse biefstukpuntjes en oosterse groenten.

Vrijdag 3dec:
Een heuze Toscaanse lasagne overbakken met kaas uit de oven.

Als toetje van de week verkopen wij huisgedraaid Bastogne-roomijs😋😋😋

Reserveer snel want OP=OP!!!
☎️0638123332

2 days ago

Bollore

Vrijdag 26 november
Super malse rib-eye van het Angus rund, zo uit de hete pan met een jus van sjalot en rode port. Klassiek gebakken aardappels (lekkerrrr) en venkelsalade. Neem u klimaatbakjes mee en vergeet niet tijdig te reserveren
Culinaire groet Hans
... See MoreSee Less

Vrijdag 26 november
Super malse rib-eye van het Angus rund, zo uit de hete pan met een jus van sjalot en rode port. Klassiek gebakken aardappels (lekkerrrr) en venkelsalade. Neem u klimaatbakjes mee en vergeet niet tijdig te reserveren
Culinaire groet HansImage attachment

Comment on Facebook

Janneke Raeven van Abeelen

3 days ago

Bollore

Donderdag 25nov:
Vandaag serveren wij voor onze culinaire lekkerbekken een super mals geroosterde Iberico presa met koffiekruiden, jus met een oosterse twist en aardappelgratin met aardpeer.
Vergeet niet tijdig te reserveren want op is op en neem u klimaatbakjes mee!
Culinaire groet Hans
... See MoreSee Less

Donderdag 25nov:
Vandaag serveren wij voor onze culinaire lekkerbekken een super mals geroosterde Iberico presa met koffiekruiden, jus met een oosterse twist en  aardappelgratin met aardpeer.
Vergeet niet tijdig te reserveren want op is op en neem u klimaatbakjes mee!
Culinaire groet HansImage attachment

4 days ago

Bollore

Vandaag Dinsdag 23nov serveren wij:
Griekse souvlaki met verse tzatziki van komkommer, dille en munt. Dit serveren wij met smeuïge en kruidige pilavrijst met gerookte tomaat en perzik.

Tot vanavond 😎

Reserveer snel voordat het op is....
☎️0638123332
... See MoreSee Less

Vandaag Dinsdag 23nov serveren wij:
Griekse souvlaki met verse tzatziki van komkommer, dille en munt. Dit serveren wij met smeuïge en kruidige pilavrijst met gerookte tomaat en perzik.

Tot vanavond 😎

Reserveer snel voordat het op is....
☎️0638123332

5 days ago

Bollore

Vandaag een heerlijke kippenbout gemarineerd in hete pepertjes, knoflook en honing met een puree van pastinaak en aardappel en een frisse witlofsalade.

☎️0638123332
... See MoreSee Less

6 days ago

Bollore

Komende week gaan we weer heerlijke gerechten voor u bereiden:

Maandag 22nov:
We trappen af met een kippenbout uit de oven met knoflook en honing met een puree van aardappel en pastinaak en een frisse witlof salade.

Dinsdag 23nov:
Griekse souvlaki met verse tzatziki van komkommer, dille en munt. Dit serveren wij met smeuïge en kruidige pilavrijst met gerookte tomaat en perzik.

Woensdag 24nov:
Thaise pad Thai uit de hete wok met malse kip, taugé, bosui, een eitje, een heerlijke saus en gebrande pinda's. Dit gerecht kan ook vegetarisch.

Donderdag 25nov:
Goosterde Iberico presa met koffiekruiden, jus en aardappelgratin met aardpeer.

Vrijdag 26 november
Super malse rib-eye van het Angus rund, zo uit de hete pan met een jus van sjalot en rode port. Klassiek gebakken aardappels (lekkerrrr) en venkelsalade.
Dit afhaalgerecht moet €10,00 kosten

Als voorgerecht hebben we een heerlijke Thaise Tom Ka Kai deze week! €5,00

En als toetje van de week een tropische verrassing met kokos en ananas. €3,50

Reserveer tijdig want sinds nieuwe maatregelen gaat het hard met de reserveringen....
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim
... See MoreSee Less

Komende week gaan we weer heerlijke gerechten voor u bereiden:

Maandag 22nov:
We trappen af met een kippenbout uit de oven met knoflook en honing met een puree van aardappel en pastinaak en een frisse witlof salade.

Dinsdag 23nov:
Griekse souvlaki met verse tzatziki van komkommer, dille en munt. Dit serveren wij met smeuïge en kruidige pilavrijst met gerookte tomaat en perzik.

Woensdag 24nov:
Thaise pad Thai uit de hete wok met malse kip, taugé, bosui, een eitje, een heerlijke saus en gebrande pindas. Dit gerecht kan ook vegetarisch.

Donderdag 25nov:
Goosterde Iberico presa met koffiekruiden, jus en  aardappelgratin met aardpeer.

Vrijdag 26 november
Super malse rib-eye van het Angus rund, zo uit de hete pan met een jus van sjalot en rode port. Klassiek gebakken aardappels (lekkerrrr) en venkelsalade.
Dit afhaalgerecht moet €10,00 kosten

Als voorgerecht hebben we een heerlijke Thaise Tom Ka Kai deze week! €5,00

En als toetje van de week een tropische verrassing met kokos en ananas. €3,50

Reserveer tijdig want sinds nieuwe maatregelen gaat het hard met de reserveringen....
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim

1 week ago

Bollore

Komende week gaan we weer heerlijke gerechten voor u bereiden:

Maandag 22nov:
We trappen af met een kippenbout uit de oven met knoflook en honing met een puree van aardappel en pastinaak en een frisse witlofsalade.

Dinsdag 23nov:
Griekse souvlaki met verse tzatziki van komkommer, dille en munt. Dit serveren wij met smeuïge en kruidige pilavrijst met gerookte tomaat en perzik.

Woensdag 24nov:
Thaise pad Thai uit de hete wok met malse kip, taugé, bosui, een eitje, een heerlijke saus en gebrande pinda's. Dit gerecht kan ook vegetarisch.

Donderdag 25nov:
Goosterde Iberico presa met koffiekruiden, jus en aardappelgratin met aardpeer.

Vrijdag 26 november
Super malse rib-eye van het Angus rund, zo uit de hete pan met een jus van sjalot en rode port. Klassiek gebakken aardappels (lekkerrrr) en venkelsalade.
Dit afhaalgerecht moet €10,00 kosten

Als voorgerecht hebben we een heerlijke Thaise Tom Ka Kai deze week! €5,00

En als toetje van de week een tropische verrassing met kokos en ananas. €3,50

Reserveer tijdig want sinds nieuwe maatregelen gaat het hard met de reserveringen....
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim
... See MoreSee Less

Komende week gaan we weer heerlijke gerechten voor u bereiden:

Maandag 22nov:
We trappen af met een kippenbout uit de oven met knoflook en honing met een puree van aardappel en pastinaak en een frisse witlofsalade.

Dinsdag 23nov:
Griekse souvlaki met verse tzatziki van komkommer, dille en munt. Dit serveren wij met smeuïge en kruidige pilavrijst met gerookte tomaat en perzik.

Woensdag 24nov:
Thaise pad Thai uit de hete wok met malse kip, taugé, bosui, een eitje, een heerlijke saus en gebrande pindas. Dit gerecht kan ook vegetarisch.

Donderdag 25nov:
Goosterde Iberico presa met koffiekruiden, jus en  aardappelgratin met aardpeer.

Vrijdag 26 november
Super malse rib-eye van het Angus rund, zo uit de hete pan met een jus van sjalot en rode port. Klassiek gebakken aardappels (lekkerrrr) en venkelsalade.
Dit afhaalgerecht moet €10,00 kosten

Als voorgerecht hebben we een heerlijke Thaise Tom Ka Kai deze week! €5,00

En als toetje van de week een tropische verrassing met kokos en ananas. €3,50

Reserveer tijdig want sinds nieuwe maatregelen gaat het hard met de reserveringen....
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim

1 week ago

Bollore

Vrijdag 19nov:
Pinsa Romana, rijkelijk belegd met Italiaanse charcuterie (of vegetarisch). Dit overbakken met kaas.
Vergeet niet tijdig te reserveren! Wij verpakken het vandaag voor jullie.
Culinaire groet Hans en Tim
... See MoreSee Less

Vrijdag 19nov:
Pinsa Romana, rijkelijk belegd met Italiaanse charcuterie (of vegetarisch). Dit overbakken met kaas.
Vergeet niet tijdig te reserveren! Wij verpakken het vandaag voor jullie.
Culinaire groet Hans en Tim

1 week ago

Bollore

Beste afhaalgasten
Vandaag zijn wij weer begonnen met thuisbezorgd.nl omdat onze agenda door de nieuwe maatregelen voor de zoveelste keer is verdampt:-(
Maar goed niet getreurd we moeten verder! Het is zoals het is.
Aangezien wij een lange winter tegemoet zien zetten wij voorlopig alles op de reguliere afhaal die wij verruimt hebben met de vrijdag!
Maar kijk ook eens op onze site op thuisbezorgd.nl je vind het onder bollore! Daar staan ook heerlijke wereldgerechten op.
Culinaire groet Hans en Tim
... See MoreSee Less

Beste afhaalgasten
Vandaag zijn wij weer begonnen met thuisbezorgd.nl omdat onze agenda door de nieuwe maatregelen voor de zoveelste keer is verdampt:-(
Maar goed niet getreurd we moeten verder! Het is zoals het is.
Aangezien wij een lange winter tegemoet zien  zetten wij voorlopig alles op de reguliere afhaal die wij verruimt hebben met de vrijdag!
Maar kijk ook eens op onze site op thuisbezorgd.nl je vind het onder bollore! Daar staan ook heerlijke wereldgerechten op.
Culinaire groet Hans en Tim

Comment on Facebook

Toi toi toi Doorzetters! 👊👍

Inderdaad, je moet iets. Heel veel succes, mannen!

1 week ago

Bollore

Donderdag 18nov:
Pittige Surinaamse nasi trafasie met tal van kleurrijke groenten, een eitje en supermalse biefstukpuntjes van het Ierse angus rund
Afgetopt met komkommer...yammie yammie!
vergeet niet tijdig te reserveren want op is op.
En vergeet jullie klimaatbakjes niet mee te nemen:-)
Culinaire groet Hans en Tim
... See MoreSee Less

Donderdag 18nov:
Pittige Surinaamse nasi trafasie met tal van kleurrijke groenten, een eitje en supermalse biefstukpuntjes van het Ierse angus rund
Afgetopt met komkommer...yammie yammie!
vergeet niet tijdig te reserveren want op is op.
En vergeet jullie klimaatbakjes niet mee te nemen:-)
Culinaire groet Hans en Tim
Load more