Takeaway – Bollore

Takeaway

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 hours ago

Bollore

Beste afhalers wij hebben voor komende week wederom een fantastisch weekmenu voor jullie bedacht 🙂

Maandag 12april:
Thaise groene curry (lekker pittig) met blad van eigen kaffir limoenplant, gember, tal van groenten en verse kruiden. Dit serveren wij met gestoomde rijst.

Dinsdag 13april:
Griekse kruidige kipgyros met smeuïge pilavrijst, gerookte tomaat en perzik. Dit serveren wij met een frisse tzatziki van volle Griekse yoghurt.

Woensdag 14april:
Wraps met langzaam gegaarde pulled pork (of vegetarisch). Dit serveren wij met een Amerikaanse koolsalade.

Donderdag 15-4-2021
Huisgemepte Kalfs Schnitzel met een rijke zigeunersaus, gebakken aardappels en erwtjes en worteltjes.

Vrijdag 16-2021
Op onze vaste visdag serveren wij een pasta met een heerlijke fruits de mer en een frisse groene salade.

Zaterdag 17-4-2021
Zoervleisch oet Mestreech met Vlaamse verse friet, Belse mayonaise en Salade van hollandse kropsla met een eitje
en nog meer lekkers

Zondag 18-4-2021
Boterzachte kip met klassieke stroganoffsaus, geserveerd met Orzo en boontjes met spek.

Het toetje van de week is een heerlijke bananen cheesecake met een koekjesbodem 🙂

Reserveer tijdig want we zijn bijna elke dag uitverkocht:
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim
... See MoreSee Less

Beste afhalers wij hebben voor komende week wederom een fantastisch weekmenu voor jullie bedacht :) 

Maandag 12april:
Thaise groene curry (lekker pittig) met blad van eigen kaffir limoenplant, gember, tal van groenten en verse kruiden. Dit serveren wij met gestoomde rijst.

Dinsdag 13april:
Griekse kruidige kipgyros met smeuïge pilavrijst, gerookte tomaat en perzik. Dit serveren wij met een frisse tzatziki van volle Griekse yoghurt.

Woensdag 14april:
Wraps met langzaam gegaarde pulled pork (of vegetarisch). Dit serveren wij met een Amerikaanse koolsalade.

Donderdag 15-4-2021
Huisgemepte Kalfs Schnitzel met een rijke zigeunersaus, gebakken aardappels en erwtjes en worteltjes.

Vrijdag 16-2021
Op onze vaste visdag serveren wij een pasta met een heerlijke fruits de mer en een frisse groene salade.

Zaterdag 17-4-2021
Zoervleisch oet Mestreech met Vlaamse verse friet, Belse mayonaise en Salade van hollandse kropsla met een eitje
en nog meer lekkers

Zondag 18-4-2021
Boterzachte kip met klassieke stroganoffsaus, geserveerd met Orzo en boontjes met spek.

Het toetje van de week is een heerlijke bananen cheesecake met een koekjesbodem :)

Reserveer tijdig want we zijn bijna elke dag uitverkocht:
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim

15 hours ago

Bollore

Beste afhalers wij hebben voor komende week wederom een fantastisch weekmenu voor jullie bedacht 🙂

Maandag 12april:
Thaise groene curry (lekker pittig) met blad van eigen kaffir limoenplant, gember, tal van groenten en verse kruiden. Dit serveren wij met gestoomde rijst.

Dinsdag 13april:
Griekse kruidige kipgyros met smeuïge pilavrijst, gerookte tomaat en perzik. Dit serveren wij met een frisse tzatziki van volle Griekse yoghurt.

Woensdag 14april:
Wraps met langzaam gegaarde pulled pork (of vegetarisch). Dit serveren wij met een Amerikaanse koolsalade.

Donderdag 15-4-2021
Huisgemepte Kalfs Schnitzel met een rijke zigeunersaus, gebakken aardappels en erwtjes en worteltjes.

Vrijdag 16-2021
Op onze vaste visdag serveren wij een pasta met een heerlijke fruits de mer en een frisse groene salade.

Zaterdag 17-4-2021
Zoervleisch oet Mestreech met Vlaamse verse friet, Belse mayonaise en Salade van hollandse kropsla met een eitje
en nog meer lekkers

Zondag 18-4-2021
Boterzachte kip met klassieke stroganoffsaus, geserveerd met Orzo en boontjes met spek.

Het toetje van de week is een heerlijke bananen cheesecake met een koekjesbodem 🙂

Reserveer tijdig want we zijn bijna elke dag uitverkocht:
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim
... See MoreSee Less

Beste afhalers wij hebben voor komende week wederom een fantastisch weekmenu voor jullie bedacht :) 

Maandag 12april:
Thaise groene curry (lekker pittig) met blad van eigen kaffir limoenplant, gember, tal van groenten en verse kruiden. Dit serveren wij met gestoomde rijst.

Dinsdag 13april:
Griekse kruidige kipgyros met smeuïge pilavrijst, gerookte tomaat en perzik. Dit serveren wij met een frisse tzatziki van volle Griekse yoghurt.

Woensdag 14april:
Wraps met langzaam gegaarde pulled pork (of vegetarisch). Dit serveren wij met een Amerikaanse koolsalade.

Donderdag 15-4-2021
Huisgemepte Kalfs Schnitzel met een rijke zigeunersaus, gebakken aardappels en erwtjes en worteltjes.

Vrijdag 16-2021
Op onze vaste visdag serveren wij een pasta met een heerlijke fruits de mer en een frisse groene salade.

Zaterdag 17-4-2021
Zoervleisch oet Mestreech met Vlaamse verse friet, Belse mayonaise en Salade van hollandse kropsla met een eitje
en nog meer lekkers

Zondag 18-4-2021
Boterzachte kip met klassieke stroganoffsaus, geserveerd met Orzo en boontjes met spek.

Het toetje van de week is een heerlijke bananen cheesecake met een koekjesbodem :)

Reserveer tijdig want we zijn bijna elke dag uitverkocht:
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim

1 day ago

Bollore

Zondag 11april: Shakshouka uit de Israëlische keuken, met tomaat, tal van verse kruiden, verse groenten en gepocheerde eieren. Dit serveren wij met flatbread. Dit gerecht is geheel vegetarisch.
Het toetje van de week is een verrassingsdessert 😉
Vergeet niet tijdig te reserveren
Bakjes mogen thuisblijven wij verpakken het in ovenschaaltjes
Culinaire groet Hans en Tim
... See MoreSee Less

Zondag 11april: Shakshouka uit de Israëlische keuken, met tomaat, tal van verse kruiden, verse groenten en gepocheerde eieren. Dit serveren wij met flatbread. Dit gerecht is geheel vegetarisch.
Het toetje van de week is een verrassingsdessert 😉
Vergeet niet tijdig te reserveren 
Bakjes mogen thuisblijven wij verpakken het in ovenschaaltjes
Culinaire groet Hans en Tim

2 days ago

Bollore

Beste afhalers wij hebben voor komende week wederom een fantastisch weekmenu voor jullie bedacht 🙂

Maandag 12april:
Thaise groene curry (lekker pittig) met blad van eigen kaffir limoenplant, gember, tal van groenten en verse kruiden. Dit serveren wij met gestoomde rijst.

Dinsdag 13april:
Griekse kruidige kipgyros met smeuïge pilavrijst, gerookte tomaat en perzik. Dit serveren wij met een frisse tzatziki van volle Griekse yoghurt.

Woensdag 14april:
Wraps met langzaam gegaarde pulled pork (of vegetarisch). Dit serveren wij met een Amerikaanse koolsalade.

Donderdag 15-4-2021
Huisgemepte Kalfs Schnitzel met een rijke zigeunersaus, gebakken aardappels en erwtjes en worteltjes.

Vrijdag 16-2021
Op onze vaste visdag serveren wij een pasta met een heerlijke fruits de mer en een frisse groene salade.

Zaterdag 17-4-2021
Zoervleisch oet Mestreech met Vlaamse verse friet, Belse mayonaise en Salade van hollandse kropsla met een eitje
en nog meer lekkers

Zondag 18-4-2021
Boterzachte kip met klassieke stroganoffsaus, geserveerd met Orzo en boontjes met spek.

Het toetje van de week is een heerlijke bananen cheesecake met een koekjesbodem 🙂

Reserveer tijdig want we zijn bijna elke dag uitverkocht:
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim
... See MoreSee Less

Beste afhalers wij hebben voor komende week wederom een fantastisch weekmenu voor jullie bedacht :) 

Maandag 12april:
Thaise groene curry (lekker pittig) met blad van eigen kaffir limoenplant, gember, tal van groenten en verse kruiden. Dit serveren wij met gestoomde rijst.

Dinsdag 13april:
Griekse kruidige kipgyros met smeuïge pilavrijst, gerookte tomaat en perzik. Dit serveren wij met een frisse tzatziki van volle Griekse yoghurt.

Woensdag 14april:
Wraps met langzaam gegaarde pulled pork (of vegetarisch). Dit serveren wij met een Amerikaanse koolsalade.

Donderdag 15-4-2021
Huisgemepte Kalfs Schnitzel met een rijke zigeunersaus, gebakken aardappels en erwtjes en worteltjes.

Vrijdag 16-2021
Op onze vaste visdag serveren wij een pasta met een heerlijke fruits de mer en een frisse groene salade.

Zaterdag 17-4-2021
Zoervleisch oet Mestreech met Vlaamse verse friet, Belse mayonaise en Salade van hollandse kropsla met een eitje
en nog meer lekkers

Zondag 18-4-2021
Boterzachte kip met klassieke stroganoffsaus, geserveerd met Orzo en boontjes met spek.

Het toetje van de week is een heerlijke bananen cheesecake met een koekjesbodem :)

Reserveer tijdig want we zijn bijna elke dag uitverkocht:
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim

Comment on Facebook

Ian

Joost Maes

6 days ago

Bollore

Beste afhalers, 2e en 3e paasdag zijn wij zelf eieren zoeken en even bijkomen van het paasgeweld maar woensdag 7april zijn wij weer van de partij, helemaal opgeladen en fitter dan ooit;)
Hieronder het weekmenu:

Woensdag 7april:
Een heerlijke Ierse Shepherd's pie met smeuïge aardappelpuree, kruidig gehakt, verse groenten en dit onder een dakje van gegratineerde kaas.

Donderdag 8april:
Mexicaanse ovenschotel met kruidig gehakt, bonen, groenten, verse mole en dit afgetopt met nacho's en kaas.

Vrijdag 9april:
Gebakken Scholfilet a la bonne femme met gebakken aardappelen en seizoensgroenten.

Zaterdag 10 april:
Quiche met zalm, spinazie en een kruidige mon chou roomkaas
Dit gerecht kan op aanvraag ook geheel vegetarisch.

Zondag 11april: Shakshouka uit de Israëlische keuken, met tomaat, tal van verse kruiden en gepocheerde eieren. Dit serveren wij met flatbread. Dit gerecht is geheel vegetarisch.

Het toetje van de week is een verrassingsdessert 😉

Iedereen een hele fijne Pasen gewenst 🐰

Reserveer op tijd want wij zijn bijna elke dag uitverkocht...
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim
... See MoreSee Less

Beste afhalers, 2e en 3e paasdag zijn wij zelf eieren zoeken en even bijkomen van het paasgeweld maar woensdag 7april zijn wij weer van de partij, helemaal opgeladen en fitter dan ooit;)
Hieronder het weekmenu:

Woensdag 7april:
Een heerlijke Ierse Shepherds pie met smeuïge aardappelpuree, kruidig gehakt, verse groenten en dit onder een dakje van gegratineerde kaas.

Donderdag 8april: 
Mexicaanse ovenschotel met kruidig gehakt, bonen, groenten, verse mole en dit afgetopt met nachos en kaas.

Vrijdag 9april:
Gebakken Scholfilet a la bonne femme met gebakken aardappelen en seizoensgroenten. 

Zaterdag 10 april:
Quiche met zalm, spinazie en een kruidige mon chou roomkaas
Dit gerecht kan op aanvraag ook geheel vegetarisch.

Zondag 11april: Shakshouka uit de Israëlische keuken, met tomaat, tal van verse kruiden en gepocheerde eieren. Dit serveren wij met flatbread. Dit gerecht is geheel vegetarisch.

Het toetje van de week is een verrassingsdessert ;)

Iedereen een hele fijne Pasen gewenst 🐰

Reserveer op tijd want wij zijn bijna elke dag uitverkocht...
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim

1 week ago

Bollore

Beste afhalers, 2e en 3e paasdag zijn wij zelf eieren zoeken en even bijkomen van het paasgeweld maar woensdag 7april zijn wij weer van de partij, helemaal opgeladen en fitter dan ooit;)
Hieronder het weekmenu:

Woensdag 7april:
Een heerlijke Ierse Shepherd's pie met smeuïge aardappelpuree, kruidig gehakt, verse groenten en dit onder een dakje van gegratineerde kaas.

Donderdag 8april:
Mexicaanse ovenschotel met kruidig gehakt, bonen, groenten, verse mole en dit afgetopt met nacho's en kaas.

Vrijdag 9april:
Gebakken Scholfilet a la bonne femme met gebakken aardappelen en seizoensgroenten.

Zaterdag 10 april:
Quiche met zalm, spinazie en een kruidige mon chou roomkaas
Dit gerecht kan op aanvraag ook geheel vegetarisch.

Zondag 11april: Shakshouka uit de Israëlische keuken, met tomaat, tal van verse kruiden en gepocheerde eieren. Dit serveren wij met flatbread. Dit gerecht is geheel vegetarisch.

Het toetje van de week is een verrassingsdessert 😉

Iedereen een hele fijne Pasen gewenst 🐰

Reserveer op tijd want wij zijn bijna elke dag uitverkocht...
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim
... See MoreSee Less

Beste afhalers, 2e en 3e paasdag zijn wij zelf eieren zoeken en even bijkomen van het paasgeweld maar woensdag 7april zijn wij weer van de partij, helemaal opgeladen en fitter dan ooit;)
Hieronder het weekmenu:

Woensdag 7april:
Een heerlijke Ierse Shepherds pie met smeuïge aardappelpuree, kruidig gehakt, verse groenten en dit onder een dakje van gegratineerde kaas.

Donderdag 8april: 
Mexicaanse ovenschotel met kruidig gehakt, bonen, groenten, verse mole en dit afgetopt met nachos en kaas.

Vrijdag 9april:
Gebakken Scholfilet a la bonne femme met gebakken aardappelen en seizoensgroenten. 

Zaterdag 10 april:
Quiche met zalm, spinazie en een kruidige mon chou roomkaas
Dit gerecht kan op aanvraag ook geheel vegetarisch.

Zondag 11april: Shakshouka uit de Israëlische keuken, met tomaat, tal van verse kruiden en gepocheerde eieren. Dit serveren wij met flatbread. Dit gerecht is geheel vegetarisch.

Het toetje van de week is een verrassingsdessert ;)

Iedereen een hele fijne Pasen gewenst 🐰

Reserveer op tijd want wij zijn bijna elke dag uitverkocht...
☎️0638123332

Culinaire groet,
Hans en Tim

2 weeks ago

Bollore

Beste gasten.
Vanaf vandaag serveren wij diverse streetfoodgerechten aan de PiusHaven.
Vandaag serveerde wij een onvervalste taco al pastor;-)
en een heerlijk broodje sate!
... See MoreSee Less

Beste gasten.
Vanaf vandaag serveren wij diverse streetfoodgerechten aan de PiusHaven.
Vandaag serveerde wij een onvervalste taco al pastor;-)
en een heerlijk broodje sate!Image attachmentImage attachment

3 weeks ago

Bollore

Beste afhalers, wij hebben weer ons lekker ruikende best gedaan om heerlijke maaltijden voor jullie te bedenken!

Maandag 22maart:
Wraps met kruidig gehakt (of vegetarisch), spitskool, chilisaus en kaas met een frisse dip van avocado, doperwt en limoen en een frisse salade van komkommer en rode ui.

Dinsdag 23maart:
Vers gewokte Pad Thai met malse kip, een eitje, pepertjes, limoen, bosui en taugé. Dit toppen we af met vers gebrande pinda's.

Woensdag 24maart:
Maaltijdsalade Nicoise met een smeuïge tonijnsalade met dille, kappertjes en verse mayonaise. Gerookte cherry tomaatjes, sperzieboontjes en aardappel.

Donderdag 25maart:
Malse varkenssaté met een pindasaus met gember, ketjap en tal van kruiden. Dit serveren wij met vers gewokte nasi goreng.

Vrijdag 26 maart:
Verse zalm filet, op de huid gebakken, met een romige dillesaus, tagliatelle pasta en broccoli met nootmuskaat.

Zaterdag 27maart:
Indonesische Rendang van riblappen van het Angus rund met tal van kruiden gegaard in kokosmelk. Dit serveren we met sajoer lodeh, gestoomde rijst en atjar.

Zondag 28maart:
Taco's el Pastor met spicy beef, maïs, een salsa van tomaat en tal van groenten en mole van zwarte bonen Dit serveren wij met een huisgemaakte hotsauce.

Als voorgerecht hebben wij een heerlijke Oosterse courgettesoep met verse kruiden en kokos. €5,00

En als toetje van de week een superfrisse limoencheesecake met een koekjesbodem. €3,00

Reserveer op tijd want OP=OP!!!
☎️0638123332
Ook voor ons paasmenu kunt U al reserveren 🙂 Het menu is te vinden op Facebook en onze website.

Culinaire groet,
Hans en Tim
... See MoreSee Less

Beste afhalers, wij hebben weer ons lekker ruikende best gedaan om heerlijke maaltijden voor jullie te  bedenken!

Maandag 22maart:
Wraps met kruidig gehakt (of vegetarisch), spitskool, chilisaus en kaas met een frisse dip van avocado, doperwt en limoen en een frisse salade van komkommer en rode ui.

Dinsdag 23maart:
Vers gewokte Pad Thai met malse kip, een eitje, pepertjes, limoen, bosui en taugé. Dit toppen we af met vers gebrande pindas.

Woensdag 24maart:
Maaltijdsalade Nicoise met een smeuïge tonijnsalade met dille, kappertjes en verse mayonaise. Gerookte cherry tomaatjes, sperzieboontjes en aardappel.

Donderdag 25maart:
Malse varkenssaté met een pindasaus met gember, ketjap en tal van kruiden. Dit serveren wij met vers gewokte nasi goreng.

Vrijdag 26 maart:
Verse zalm filet, op de huid gebakken, met een romige dillesaus, tagliatelle pasta en broccoli met nootmuskaat.

Zaterdag 27maart:
Indonesische Rendang van riblappen van het Angus rund met tal van kruiden gegaard in kokosmelk. Dit serveren we met sajoer lodeh, gestoomde rijst en atjar.

Zondag 28maart:
Tacos el Pastor met spicy beef, maïs, een salsa van tomaat en tal van groenten en mole van zwarte bonen Dit serveren wij met een huisgemaakte hotsauce. 

Als voorgerecht hebben wij een heerlijke Oosterse courgettesoep met verse kruiden en kokos. €5,00

En als toetje van de week een superfrisse limoencheesecake met een koekjesbodem. €3,00

Reserveer op tijd want OP=OP!!!
☎️0638123332
Ook voor ons paasmenu kunt U al reserveren :) Het menu is te vinden op Facebook en onze website. 

Culinaire groet, 
Hans en Tim

3 weeks ago

Bollore

Nog 15 nachtjes slapen en dan is het de dag van de Haas en zijn eieren (en iets met Jezus).. Pasen!🐰

Op eerste Paasdag (Zondag 4 April) pakken we uit en serveren we bij kookstudio Bollore een culinair 3-gangen menu om af te halen. U hoeft niet zelf heel de dag in de keuken te staan maar kan lekker meteen aanvallen en genieten van een ambachtelijk paasmenu dat met liefde en aandacht voor u is bereid.

Dit menu serveren wij voor €25,00 per persoon.
Per 2 personen krijgt u er een heerlijk flesje zachte Portugese rode wijn bij, of een heerlijke frisse witte wijn.

Om het menu nog specialer te maken betrekken we het brioche broodje voor het voorgerecht bij Jan van Riel van 'Bikken en Bakken' de warme bakker in ons pand die fantastische producten maakt en dit deeg met eigen handen voor ons zal kneden. 🍞🥐🥖

Hein Geers (meesterchocolatier) van 'Huize Geers' zorgt ook dat hij niet met zijn eieren na pasen komt maar netjes met de Pasen zelf. Hij draagt zorg voor ambachtelijke eieren voor het dessert die we zelf zullen vullen met vanille mascarpone en fruitige gel met hints van citrus. 🍫🍬🍪

Hier het menu:

Voorgerecht:
Romige aspergesoep van verse asperges met dille en huisgerookte zalm (op beukenhout). Dit serveren wij met een vers gebakken brioche broodje van 'Bikken en Bakken'.

Hoofdgerecht:
Supermalse Ierse steak met een jus van rode port en rozemarijn, Provençaalse groenten en huisgedraaide aardappelkroketjes.

Nagerecht:
Chocolade Ei van 'Huize Geers' gevuld door ons met onder andere vanille mascarpone en een fruitige gel met citrus en mango.

Reserveren kan door te bellen of appen naar ☎️0638123332
Dit kan tot uiterlijk donderdag 1april (geen grapje) 😉

Culinaire groet,
Hans en Tim
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Yuri

Is er ook een vegetarisch menu?

Load more