Takeaway – Bollore

Takeaway

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

18 hours ago

Bollore

Vandaag mag ik voor jullie heerlijke Indiase Butterchicken maken, alles ligt klaar om een superlekker gerecht te worden ๐Ÿ˜‰

Het gaat hard met de reserveringen dus reserveer snel nu het nog kan...
... See MoreSee Less

Vandaag mag ik voor jullie heerlijke Indiase Butterchicken maken, alles ligt klaar om een superlekker gerecht te worden ;) 

Het gaat hard met de reserveringen dus reserveer snel nu het nog kan...

3 days ago

Bollore

Maandag 30-11-2020
Vandaag serveren wij een overheerlijke
beef teriyaki ( gemarineerde angus flat iron steak)
Met gestoomde basmati rijst en gewokte groenten.
Vergeet niet tijdig te reserveren en neem u bakjes mee.
Culinaire groet het Bollore team
... See MoreSee Less

Maandag 30-11-2020
Vandaag serveren wij een overheerlijke
beef teriyaki ( gemarineerde  angus flat iron steak)
Met gestoomde basmati rijst en gewokte  groenten.
Vergeet niet tijdig te reserveren en neem u bakjes mee.
Culinaire groet het Bollore team

Comment on Facebook

Wat kost een maaltijd gemiddeld?

Ik vond het erg lekker! ๐Ÿ‘

8,50 €

3 days ago

Bollore

De stroopwafel cheesecake wordt al aangesneden !! ๐Ÿ˜๐Ÿคค

Reserveer nog snel een dessertje voor bij de rendang vanavond.

Tot straks!!
... See MoreSee Less

4 days ago

Bollore

Zondag 29-11-2020

Serveren wij voor jullie een heerlijke Rendang met longtong rijst geserveerd met kroepoek en ingelegde komkommer!

Als dessertje hebben we morgen een New York style cheesecake met stroopwafels die je zeker niet mag missen.

vergeet niet te reserveren & breng uw bakje mee (:

Tot morgen!
... See MoreSee Less

Zondag 29-11-2020

Serveren wij voor jullie een heerlijke Rendang met longtong rijst geserveerd met kroepoek en ingelegde komkommer! 

Als dessertje hebben we morgen een New York style cheesecake met stroopwafels die je zeker niet mag missen.

vergeet niet te reserveren & breng uw bakje mee (:

Tot morgen!

4 days ago

Bollore

Beste afhalers komende week gaan wij weer heerlijke maaltijden voor jullie bereiden.

Maandag 30 nov:
Een gastkok komt voor ons een heerlijke Beef teriyaki maken met gestoomde basmatirijst en oosterse groenten.

Dinsdag 1dec:
Indiase butterchicken om je vingers bij af te likken met frisse komkommer in yoghurt met munt, naanbrood en gestoomde rijst.

Woensdag 2dec:
Herfstige ovenschotel met pompoen, aardappel, kruidig gehakt, groenten en gegratineerde bladerdeeg.

Donderdag 3dec:
Korean fried Chicken met pikante sticky sauce en een zoetzuur van rettich en wortel en kokosrijst.

Vrijdag 4dec:
Limburgs zoervleisch (zuurvlees) met verse Vlaamse fritten en erwtjes met worteltjes.

Zaterdag 5dec:
Pittige Zuurkoolschotel met aardappel, kruidig gehakt en dit geheel overbakken met kaas uit de oven.

Zondag 6dec:
Spare ribs met unagi, zoete aardappel en Amerikaanse koolsalade.

En het toetje van de week is een heerlijk pepernotentaartje!

Reserveer op tijd want OP=OP!
Bel of app naar: 0638123332
Afhalen kan tussen 17.00u en 19.30u

Culinaire groet,
Het Bollore Team
... See MoreSee Less

Beste afhalers komende week gaan wij weer heerlijke maaltijden voor jullie bereiden. 

Maandag 30 nov:
Een gastkok komt voor ons een heerlijke Beef teriyaki maken met gestoomde basmatirijst en oosterse groenten.

Dinsdag 1dec:
Indiase butterchicken om je vingers bij af te likken met frisse komkommer in yoghurt met munt, naanbrood en gestoomde rijst.

Woensdag 2dec:
Herfstige ovenschotel met pompoen, aardappel, kruidig gehakt, groenten en gegratineerde bladerdeeg. 

Donderdag 3dec:
Korean fried Chicken met pikante  sticky sauce en een zoetzuur van rettich en wortel en kokosrijst.

Vrijdag 4dec:
Limburgs zoervleisch (zuurvlees) met verse Vlaamse fritten en erwtjes met worteltjes.

Zaterdag 5dec:
Pittige Zuurkoolschotel met aardappel, kruidig gehakt en dit geheel overbakken met kaas uit de oven.

Zondag 6dec:
Spare ribs met unagi, zoete aardappel en Amerikaanse koolsalade.

En het toetje van de week is een heerlijk pepernotentaartje! 

Reserveer op tijd want OP=OP!
Bel of app naar: 0638123332 
Afhalen kan tussen 17.00u en 19.30u

Culinaire groet,
Het Bollore TeamImage attachment

Comment on Facebook

Ja zeg, dat is weer veel te lekker allemaal :)!

Anjes Luiken-Huijsmans dinsdag?

4 days ago

Bollore

Zaterdag 28-11-2020
Serveren wij voor onze culinaire smulpapen
supermalse ossenhaaspuntjes met stroganoffsaus, tagliatelle en spinazie a la crรจme.
Vergeet niet te reserveren en breng u bakjes mee:-)
Culinaire groet het Bollore team
... See MoreSee Less

Zaterdag 28-11-2020
Serveren wij voor onze culinaire smulpapen
supermalse  ossenhaaspuntjes met stroganoffsaus, tagliatelle en spinazie a la crรจme.
Vergeet niet te reserveren en breng u bakjes mee:-)
Culinaire groet het Bollore team

Comment on Facebook

Zo lekker gegeten! Dank je wel! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘Œ

hoe kan ik t reserveren, want wil graag 2 x morgen

Top staat erop!!

5 days ago

Bollore

Vrijdag 27-11-2020
Vandaag serveren wij een heerlijke pasta aglio olio met verse gamba`s
afgetopt met pecorino kaas en een frisse groene salade!
Vergeet niet tijdig te reserveren en neem u bakjes mee!
Culinaire groet Het Bollore team.
... See MoreSee Less

Vrijdag 27-11-2020
Vandaag serveren wij een heerlijke pasta aglio olio met verse gamba`s
afgetopt met pecorino kaas en een frisse groene salade!
Vergeet niet tijdig te reserveren en neem u bakjes mee!
Culinaire groet Het Bollore team.

5 days ago

Bollore

๐๐จ๐  ๐ ๐ž๐ž๐ง ๐จ๐ง๐›๐ข๐ฃ๐ญ ๐จ๐Ÿ ๐ฅ๐ฎ๐ง๐œ๐ก ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฆ๐จ๐ซ๐ ๐ž๐ง?

Kies dan nog snel iets lekkers uit van de menukaarten hier onder! ๐Ÿฅž๐Ÿ›

Bestellen kan t/m de avond van te voren 23u59

Iets lekkers gevonden? ๐Ÿคฉ

Geef je bestelling door via
appje of belletje naar 06 23 95 28 21

๐–๐จ๐ž๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐ญ/๐ฆ ๐™๐จ๐ง๐๐š๐ 
๐Ž๐ง๐ญ๐›๐ข๐ฃ๐ญ ๐ฏ๐š๐ง๐š๐Ÿ ๐ŸŽ๐Ÿ–:๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ญ๐จ๐ญ ๐Ÿ๐Ÿ:๐ŸŽ๐ŸŽ
๐‹๐ฎ๐ง๐œ๐ก ๐ฏ๐š๐ง๐š๐Ÿ ๐Ÿ๐Ÿ:๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ญ๐จ๐ญ ๐Ÿ๐Ÿ“:๐Ÿ‘๐ŸŽ
... See MoreSee Less

6 days ago

Bollore

Donderdag 26-11-2020
Vandaag serveren wij voor onze culinaire afhaal gasten een super malse angus Flat iron steak met een jus van rozemarijn en rode port gebakken aardappels op groot moeders wijze en een heerlijke verse bieten salade . Vergeet niet tijdig te reserveren en neem u bakjes mee:-)
Culinaire groet het Bollore team.
... See MoreSee Less

Donderdag 26-11-2020
Vandaag serveren wij voor onze culinaire afhaal gasten een super malse angus Flat iron steak met een jus van rozemarijn en rode port  gebakken aardappels op groot moeders wijze en een heerlijke verse bieten salade . Vergeet niet tijdig te reserveren en neem u bakjes mee:-)
Culinaire groet het Bollore team.

7 days ago

Bollore

Het is fantastisch weer om Griekse voor jullie te koken vandaag!! Een heerlijke mixed grill met 3 soorten vlees, tzatziki van verse hangop, een pofaardappel met kruiden roomkaas en een salade met olijven en tomaat. Dit gerecht serveren wij voor maar โ‚ฌ10,00. Reserveer snel nu het nog kan want OP=OP...

We hebben ook een biologische courgettesoep met munt en limoen van verse bouillon voor โ‚ฌ5,00 (vegan)

En natuurlijk een geweldige bosvruchten cheesecake met een bodem van bastogne voor โ‚ฌ3,00
... See MoreSee Less

Het is fantastisch weer om Griekse voor jullie te koken vandaag!! Een heerlijke mixed grill met 3 soorten vlees, tzatziki van verse hangop, een pofaardappel met kruiden roomkaas en een salade met olijven en tomaat. Dit gerecht serveren wij voor maar โ‚ฌ10,00. Reserveer snel nu het nog kan want OP=OP...

We hebben ook een biologische courgettesoep met munt en limoen van verse bouillon voor โ‚ฌ5,00 (vegan)

En natuurlijk een geweldige bosvruchten cheesecake met een bodem van bastogne voor โ‚ฌ3,00Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Lisa Bonhof; Isabelle Bonhof

Load more