Takeaway – Bollore

Takeaway

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

7 hours ago

Bollore

Een hele goeiemorgen allemaal!
Vandaag serveren wij een kruidige Indiase garam masala beef curry met zacht gegaard rundvlees, verse groenten, gestoomde basmatirijst en zoetzure bloemkool. €8,50

Als voorgerecht hebben we een huisgerookte tomatensoep met geroosterde paprika. €5,00

En als dessert: heerlijke apple crumble muffins voor €3,00

En mijn eerste batch Kombucha is gebotteld. Dit is een supergezond probiotisch drankje. Good for the gut. Zelf gebrouwen frisdrank op basis van Japanse zwarte thee. Een flesje van deze immuunbooster kost €3,50
We hebben de smaken
- Boozebes
- Apple for an I
- Mangoose

Tot straks!!
... See MoreSee Less

7 hours ago

Bollore

(Even ter verduidelijking, in onze andere post stond 17januari. Dit moet 27januari zijn, komende woensdag dus al 😉)

Beste afhalers vanaf Woensdag 27januari bereiden wij met liefde en verse ingrediënten 7dagen in de week ambachtelijke lunch gerechten voor jullie!!

Alle gerechten kosten €6,50
U kunt de gerechten ophalen tussen 12.00u en 15.00u 's middags.
Reserveren kan door te bellen of appen naar: ☎️0638123332 (graag een dag van tevoren)


Het menu:

* Klassieke Franse uiensoep met bruschetta met gegratineerde kaas.
* Broodje warm vlees.
* Hot dog met vers deeg, zuurkool en huisgemaakte mosterdsaus.
* Shakshuka met tal van groenten, kruidige tomatensaus en gepocheerd scharrelei.
* Vietnamese springrolls met zoetzure groenten en oosterse dip.

Wij hebben er zin in om jullie ook voortaan 's middags culinair te mogen verwennen.
Tot snel!

Culinaire groet,
Hans en Tim
... See MoreSee Less

(Even ter verduidelijking, in onze andere post stond 17januari. Dit moet 27januari zijn, komende woensdag dus al 😉)

Beste afhalers vanaf Woensdag 27januari bereiden wij met liefde en verse ingrediënten 7dagen in de week ambachtelijke lunch gerechten voor jullie!! 

Alle gerechten kosten €6,50
U kunt de gerechten ophalen tussen 12.00u en 15.00u s middags.
Reserveren kan door te bellen of appen naar: ☎️0638123332 (graag een dag van tevoren)

                   
                              Het menu:

* Klassieke Franse uiensoep met bruschetta met gegratineerde kaas.
* Broodje warm vlees.
* Hot dog met vers deeg, zuurkool en huisgemaakte mosterdsaus.
* Shakshuka met tal van groenten, kruidige tomatensaus en gepocheerd scharrelei.
* Vietnamese springrolls met zoetzure groenten en oosterse dip.

Wij hebben er zin in om jullie ook voortaan s middags culinair te mogen verwennen.
Tot snel!

Culinaire groet,
Hans en Tim

24 hours ago

Bollore

Beste afhalers vanaf Woensdag 17januari bereiden wij met liefde en verse ingrediënten7dagen in de week ambachtelijke lunch gerechten voor jullie!!

Alle gerechten kosten €6,50
U kunt de gerechten ophalen tussen 12.00u en 15.00u 's middags.
Reserveren kan door te bellen of appen naar: ☎️0638123332 (graag een dag van tevoren)

Het menu:

* Klassieke Franse uiensoep met bruschetta met gegratineerde kaas.
* Broodje warm vlees.
* Hot dog met vers deeg, zuurkool en huisgemaakte mosterdsaus.
* Shakshuka met tal van groenten, kruidige tomatensaus en gepocheerd scharrelei.
* Vietnamese springrolls met zoetzure groenten en oosterse dip.

Wij hebben er zin in, om jullie ook in de middag culinair te mogen verwennen.
Tot snel!

Culinaire groet,
Hans en Tim
... See MoreSee Less

Beste afhalers vanaf Woensdag 17januari bereiden wij met liefde en verse ingrediënten7dagen in de week ambachtelijke lunch gerechten voor jullie!! 

Alle gerechten kosten €6,50
U kunt de gerechten ophalen tussen 12.00u en 15.00u s middags.
Reserveren kan door te bellen of appen naar: ☎️0638123332 (graag een dag van tevoren)

                              Het menu:

* Klassieke Franse uiensoep met bruschetta met gegratineerde kaas.
* Broodje warm vlees.
* Hot dog met vers deeg, zuurkool en huisgemaakte mosterdsaus.
* Shakshuka met tal van groenten, kruidige tomatensaus en gepocheerd scharrelei.
* Vietnamese springrolls met zoetzure groenten en oosterse dip.

Wij hebben er zin in, om jullie ook in de middag culinair te mogen verwennen.
Tot snel!

Culinaire groet,
Hans en Tim

Comment on Facebook

Jullie bedoelen denk ik 17 februari!! Klinkt lekker

3 days ago

Bollore

Beste afhalers, komende week bereiden wij met veel liefde weer ambachtelijke maaltijden voor u!

Maandag 25jan:
Indian beef masala curry met tal van Indiase kruiden, basmatirijst en zoetzuur van bloemkool (dit gerecht kan ook vega, reserveren voor 13u).

Dinsdag 26jan:
Braziliaanse "Pastel" dit zijn handgedraaide krokante gefrituurde kiphapjes met pikante mayonaise. Dit serveren we met puree van aardappel en erwtjes met maïs.

Woensdag 27jan:
Ierse Shepherd's pie met vers slagersgehakt, aardappel, parmezaanse kaas, groenten en dit gegratineerd uit de oven. Een heerlijke klassieker.

Donderdag 28jan:
Supermalse bavette van Iberico met chimichurri, gebakken aardappelen en koolsalade. Dit gerecht kost €10,00

Vrijdag 29jan:
Thaise massamancurry met kip (of vega) met gestoomde basmatirijst en zoetzure komkommer.

Zaterdag 30jan:
Malse kalfsentrecote café the café de paris, gevulde pofaardappel met tomatenmousseline en warme seizoensgroenten. Dit gerecht kost €10,00

Zondag 31jan:
Pad Thai uit de hete wok met kippendijen (of vega), tal van groenten, een eitje en huisgebrande pinda's.

Onze maaltijden kosten €8,50
óf 10 maaltijden voor €80,00

Het soepje van de week is een gerookte tomatensoep met geroosterde paprika. €5,00

Als toetje van de week hebben we Apple crumble muffins. €3,00

Reserveren kan door te bellen of appen.
☎️0638123332
Reserveer op tijd want wij zijn bijna elke dag uitverkocht.

Culinaire groet,
Team Bollore
... See MoreSee Less

1 week ago

Bollore

Beste afhalers wij hebben ook voor komende week weer heerlijke dingen bedacht:

Maandag 18 Jan:
Helaas ging het feest vorige week niet door maar hadden we wel heel veel aanvragen dus we gaan de week aftrappen met een Èchte 'Babi Pangang' met een saus van gerookte tomaat, gember, ketjap en meer lekkers, gestoomde rijst en warme groenten.

Dinsdag 19 Jan:
Japanse noedels met botermalse biefstukpuntjes, boontjes, saus van soja en sesam, kool, taugé en een crumble van noten. (Dit gerecht kan ook vega, bestellen voor 13u).

Woensdag 20 Jan:
Mexicaanse ovenschotel met kruidig gehakt, tal van bonen, verse kruiden, maïs, jalapeno pepertjes, rijst, en een dakje van kaas en nacho's. (Dit gerecht kan ook vega, bestellen voor 13u).

Donderdag 21Jan:
Thaise 'Penang curry' dit is een zachte kruidige curry met tal van groenten en pinda's met gestoomde basmatirijst.

Vrijdag 22 Jan:
Mals rack van speenvarken met een jus van madeira, verse friet en Franse ratatouille van groenten.

Zaterdag 23 Jan:
Tournedos met een jus van rode port, aardappelgratin en gestoofde prei. (Dit kunnen wij voor €10,00 voor u bereiden)

Zondag 24Jan:
Udong noodles met Oosters gemarineerde Beef teriyaki en verse groenten.

Onze maaltijden kosten €8,50
10 maaltijden voor €80,00

Als vooraf hebben we een supergezonde Marrokaanse soep van zoete aardappel en kikkererwten. (Dit gerecht is ook vegan). €5,00

Het toetje van de week is een heerlijke winterse Arretjescake van pure chocolade en mariabiscuitjes. €3,00

Vergeet niet tijdig te reserveren want wij zijn bijna elke dag uitverkocht:

☎️0638123332 (bellen of appen)

Culinaire groet,
Het Bollore Team
... See MoreSee Less

Beste afhalers wij hebben ook voor komende week weer heerlijke dingen bedacht:

Maandag 18 Jan:
Helaas ging het feest vorige week niet door maar hadden we wel heel veel aanvragen dus we gaan de week aftrappen met een Èchte Babi Pangang met een saus van gerookte tomaat, gember, ketjap en meer lekkers, gestoomde rijst en warme groenten.

Dinsdag 19 Jan:
Japanse noedels met botermalse biefstukpuntjes, boontjes, saus van soja en sesam, kool, taugé en een crumble van noten. (Dit gerecht kan ook vega, bestellen voor 13u).

Woensdag 20 Jan: 
Mexicaanse ovenschotel met kruidig gehakt, tal van bonen, verse kruiden, maïs, jalapeno pepertjes, rijst, en een dakje van kaas en nachos. (Dit gerecht kan ook vega, bestellen voor 13u).

Donderdag 21Jan:
Thaise Penang curry dit is een zachte kruidige curry met tal van groenten en pindas met gestoomde basmatirijst.

Vrijdag 22 Jan:
Mals rack van speenvarken met een jus van madeira, verse friet en Franse ratatouille van groenten.

Zaterdag 23 Jan:
Tournedos met een jus van rode port, aardappelgratin en gestoofde prei. (Dit kunnen wij voor €10,00 voor u bereiden)

Zondag 24Jan:
Udong noodles met Oosters gemarineerde Beef teriyaki en verse groenten. 

Onze maaltijden kosten €8,50
10 maaltijden voor €80,00

Als vooraf hebben we een supergezonde Marrokaanse soep van zoete aardappel en kikkererwten. (Dit gerecht is ook vegan). €5,00

Het toetje van de week is een heerlijke winterse Arretjescake van pure chocolade en mariabiscuitjes. €3,00

Vergeet niet tijdig te reserveren want wij zijn bijna elke dag uitverkocht:

☎️0638123332 (bellen of appen)

Culinaire groet,
Het Bollore TeamImage attachmentImage attachment

2 weeks ago

Bollore

Vrijdag 15-1-2021
Vandaag serveren wij voor onze culinaire lekkerbekken een supermalse Rib eye van het Spaanse iberico varken (puur met eikels gevoederd) hierbij serveren wij een verse shaslick saus ,smashed potato met een heerlijke relish en verse bloemkool met een madras saus. De hele mediteraanse keuken in een meegenomen bak:-)
Vergeet niet te reserveren want ik heb maar een beperkt aantal in huis.
Aangezien iberico nogal prijzig is rekenen wij 10 euro voor deze
heerlijke maaltijd.
Culinaire groet het Bollore team
... See MoreSee Less

Vrijdag 15-1-2021
Vandaag serveren wij voor onze culinaire lekkerbekken een supermalse Rib eye van het Spaanse iberico varken (puur met eikels  gevoederd) hierbij serveren wij een verse shaslick saus ,smashed potato met een heerlijke relish en verse bloemkool met een madras saus. De hele mediteraanse keuken in een  meegenomen bak:-)
Vergeet niet te reserveren want ik heb maar een beperkt aantal in huis.
Aangezien iberico nogal prijzig is rekenen wij 10 euro voor deze
heerlijke maaltijd.
Culinaire groet het Bollore team

2 weeks ago

Bollore

Donderdag 14-1-2021
Vandaag serveren wij voor onze culinaire afhaal gasten een heerlijke rendang met sajoer lodeh boontjes een zoet/zuur
en sambal goreng kentang!
Vergeet niet te reserveren want dit gerecht is altijd uitverkocht
en vergeet u bakjes niet:-)
Culinaire groet het Bollore team
... See MoreSee Less

Donderdag 14-1-2021
Vandaag serveren wij voor onze culinaire afhaal gasten een heerlijke rendang met sajoer lodeh boontjes een zoet/zuur
en sambal goreng kentang!
Vergeet niet te reserveren want dit gerecht is altijd uitverkocht
en vergeet u bakjes niet:-)
Culinaire groet het Bollore team

2 weeks ago

Bollore

Vandaag mag ik een van mijn persoonlijke favorieten voor jullie maken die we nog nooit geserveerd hebben... Fried Chicken "Korean style". Lekker pittige, gefrituurde kippendijen met een krokant jasje van cornflakes, zelfgemaakt hotsauce van gerookte pepers, smeuïge kokosrijst en zoet zure groenten.

Een maaltijd kost €8,50
(10maaltijden €80,00)

Reserveer op tijd als je dit ook wil proeven!
☎️0638123332

Als voorgerecht hebben we een heerlijke Bisque van garnalen voor €5,00

En alsof dat nog niet genoeg lekkers is hebben we als dessert een mango cheesecake voor €3,00

Tot straks 😉
... See MoreSee Less

Vandaag mag ik een van mijn persoonlijke favorieten voor jullie maken die we nog nooit geserveerd hebben... Fried Chicken Korean style. Lekker pittige, gefrituurde kippendijen met een krokant jasje van cornflakes, zelfgemaakt hotsauce van gerookte pepers, smeuïge kokosrijst en zoet zure groenten.

Een maaltijd kost €8,50
(10maaltijden €80,00)

Reserveer op tijd als je dit ook wil proeven!
☎️0638123332

Als voorgerecht hebben we een heerlijke Bisque van garnalen voor €5,00

En alsof dat nog niet genoeg lekkers is hebben we als dessert een mango cheesecake voor €3,00

Tot straks ;)Image attachment

2 weeks ago

Bollore

Zaterdag 9-1-2021
Vandaag serveren wij een heerlijke hotdog
gevuld met een stevige mexicaanse worst, kerry zuurkool
spek en een saus van zoete puntpaprika`s daarbij serveren wij
tortilla chips met salsa😋
vergeet niet te reserveren en breng u bakjes mee!
Culinaire groet hans en Tim
... See MoreSee Less

Zaterdag 9-1-2021
Vandaag serveren wij een heerlijke hotdog
gevuld met een stevige mexicaanse worst, kerry zuurkool
spek en een saus van zoete puntpaprika`s daarbij serveren wij 
tortilla chips met salsa😋
vergeet niet te reserveren  en breng u bakjes mee!
Culinaire groet hans en Tim

2 weeks ago

Bollore

Met liefde en passie bereiden wij komende week voor U het volgende:

Maandag 11 Januari:
Èchte Babi Pangang met een kruidige saus van tomaat (kan ook vega, voor 14u reserveren) gember en ketjap met noedels en warme groenten.

Dinsdag 12 Januari:
Korean Fried Chicken" met crispy cornflakes coating (kan ook vega, voor 14u reserveren) met huisgemaakte chilimayonaise, kokosrijst en zoetzure groenten.

Woensdag 13 Januari:
Spaanse gebakken rijst met chorizo en tal van groenten en albondigas (pittige gehaktballetjes van slagersgehakt in tomatensaus).

Donderdag 14 Januari:
Indonesische Rendang met sajoer lodeh boontjes, gestoomde rijst en zoetzure groenten.

Vrijdag 15 Januari:
Rib Eye van Iberico met een shaslick saus, Amerikaanse aardappel en bloemkool. Dit gerecht serveren wij voor €10,00

Zaterdag 16 Januari:
Rijkelijk gevulde vislasagne op zijn Mediterraans, met onder andere verse zalm, kabeljauw en dit onder een dakje van gegratineerde kaas.

Zondag 17Januari:
Verse boerenfriet met rijkelijk gevulde stoof en een frisse salade.

Onze maaltijden kosten €8,50

Als soepje van de week hebben we een heerlijk Bisque van garnalen! Heerlijk als voorgerechtje, of zomaar tussendoor. €5,00

En als toetje van de week gaan hebben we een mango cheesecake met een bodem van kokos en biscuit. €3,00

Reserveren kan door te bellen of appen naar: 0638123332

PS: Wij hebben ook ambachtelijke delicatessen zoals nieuwe homemade hotsauce voor de waaghalzen.
... See MoreSee Less

Met liefde en passie bereiden wij komende week voor U het volgende:

Maandag 11 Januari:
Èchte Babi Pangang met een kruidige saus van tomaat (kan ook vega, voor 14u reserveren) gember en ketjap met noedels en warme groenten. 

Dinsdag 12 Januari:
Korean Fried Chicken met crispy cornflakes coating (kan ook vega, voor 14u reserveren) met huisgemaakte chilimayonaise, kokosrijst en zoetzure groenten.

Woensdag 13 Januari:
Spaanse gebakken rijst met chorizo en tal van groenten en albondigas (pittige gehaktballetjes van slagersgehakt in tomatensaus).

Donderdag 14 Januari:
Indonesische Rendang met sajoer lodeh boontjes, gestoomde rijst en zoetzure groenten.

Vrijdag 15 Januari:
Rib Eye van Iberico met een shaslick saus, Amerikaanse aardappel en bloemkool. Dit gerecht serveren wij voor €10,00

Zaterdag 16 Januari:
Rijkelijk gevulde vislasagne op zijn Mediterraans, met onder andere verse zalm, kabeljauw en dit onder een dakje van gegratineerde kaas.

Zondag 17Januari:
Verse boerenfriet met rijkelijk gevulde stoof en een frisse salade.

Onze maaltijden kosten €8,50

Als soepje van de week hebben we een heerlijk Bisque van garnalen! Heerlijk als voorgerechtje, of zomaar tussendoor. €5,00

En als toetje van de week gaan hebben we een mango cheesecake met een bodem van kokos en biscuit. €3,00

Reserveren kan door te bellen of appen naar: 0638123332

PS: Wij hebben ook ambachtelijke delicatessen zoals nieuwe homemade hotsauce voor de waaghalzen.
Load more