Takeaway

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Beste afhalers, ook voor komende week hebben wij weer een tropisch menu voor U bedacht:

Maandag 10aug:
Griekse maaltijdsalade met op houtskool gegrilde souvlaki, verse tzatziki, olijven, tomaatjes en een warme pofaardappel met Griekse kruidenroom. (Dit kan ook vega).

Dinsdag 11aug:
Spaanse maaltijdsalade met verschillende soorten bonen, uitgebakken chorizo, krieltjes en een verfrissende sinaasappeldressing.

Woensdag 12aug:
Hamburger "Bollore-style" van de BBQ met een pittige sriracha-mayonaise, zoetzure augurk, krokant stokbrood en rauwe groentenfrietjes met een mosterdmayonaise (van homemade mosterd).

Donderdag 13aug:
Pasta Aglio Olio met een Spaans pepertje, knoflook, verse kruiden, parmezaanse kaas en een frisse groene salade.

Vrijdag 14aug:
Balinese saté lilit van malse kippendijen met sereh, gember en ketjap, kokosrijst en een heerlijke zoet-zuur.

En als toetje van de week hebben we een superfrisse smoothie van tropische vruchten en yoghurt.

Reserveer op tijd want OP=OP!!!
Neem vooral eigen bakjes mee vanwege het milieu en goede zin omdat dat gezellig is!!!

Culinaire en zonnige groet,
Hans en Tim
... Lees verderSluiten

Beste afhalers, ook voor komende week hebben wij weer een tropisch menu voor U bedacht:

Maandag 10aug:
Griekse maaltijdsalade met op houtskool gegrilde souvlaki, verse tzatziki, olijven, tomaatjes en een warme pofaardappel met Griekse kruidenroom. (Dit kan ook vega).

Dinsdag 11aug:
Spaanse maaltijdsalade met verschillende soorten bonen, uitgebakken chorizo, krieltjes en een verfrissende sinaasappeldressing.

Woensdag 12aug:
Hamburger Bollore-style van de BBQ met een pittige sriracha-mayonaise, zoetzure augurk, krokant stokbrood en rauwe groentenfrietjes met een mosterdmayonaise (van homemade mosterd).

Donderdag 13aug:
Pasta Aglio Olio met een Spaans pepertje, knoflook, verse kruiden, parmezaanse kaas en een frisse groene salade.

Vrijdag 14aug:
Balinese saté lilit van malse kippendijen met sereh, gember en ketjap, kokosrijst en een heerlijke zoet-zuur.

En als toetje van de week hebben we een superfrisse smoothie van tropische vruchten en yoghurt.

Reserveer op tijd want OP=OP!!!
Neem vooral eigen bakjes mee vanwege het milieu en goede zin omdat dat gezellig is!!!

Culinaire en zonnige groet,
Hans en TimImage attachment

Vrijdag 7-8-2020
Vandaag serveren wij een Italiaanse pasta salade met gerookte tomaat, verse gepofte tomaatjes, pittig gehakt
spinazie en basilicum en pandano kaas.
Vergeet niet te reserveren en neem u bakjes mee.
Culinaire groet Hans en Tim
... Lees verderSluiten

Vrijdag 7-8-2020
Vandaag serveren wij een Italiaanse pasta salade met gerookte tomaat, verse gepofte tomaatjes, pittig gehakt
spinazie en basilicum  en pandano kaas.
Vergeet niet te reserveren en neem u bakjes mee.
Culinaire groet Hans en Tim

Donderdag 6augustus serveren wij een Mexicaanse maaltijdsalade in een krokant tortilla bakje met salsa van tomaat, frisse guacamole, zure room, huisgerookte kip, babymais en een dressing van sesam en citroen!!

Vergeet niet te reserveren want OP=OP!
Dit keer hoeft u geen bakje mee te nemen want wij pakken het voor u in.

Culinaire groet Hans en Tim

PS: wij hebben hem net al goedgekeurd!
... Lees verderSluiten

Donderdag 6augustus serveren wij een Mexicaanse maaltijdsalade in een krokant tortilla bakje met salsa van tomaat, frisse guacamole, zure room, huisgerookte kip, babymais en een dressing van sesam en citroen!!

Vergeet niet te reserveren want OP=OP!
Dit keer hoeft u geen bakje mee te nemen want wij pakken het voor u in.

Culinaire groet Hans en Tim

PS: wij hebben hem net al goedgekeurd!Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Was heerlijk 👍

Vandaag koken we Afgaans voor jullie met dit heerlijke weer!!
Een Boulanee, dat is een flatbread gevuld met mengsel van kruidig gehakt, kikkererwten, tomaat, aardappel, ui en verse gember.. Met daarnaast een frisse bleekselderij salade met appel en geroosterde paprika!!

Reserveer op tijd want OP=OP!!
... Lees verderSluiten

Vandaag koken we Afgaans voor jullie met dit heerlijke weer!!
Een Boulanee, dat is een flatbread gevuld met mengsel van kruidig gehakt, kikkererwten, tomaat, aardappel, ui en verse gember.. Met daarnaast een frisse bleekselderij salade met appel en geroosterde paprika!!

Reserveer op tijd want OP=OP!!

Comment on Facebook

Zahra Sultany

Mmmmmm de Pork is over 2uurtjes klaar om ge-pulled te worden 🙂
Ruik maar......
... Lees verderSluiten

Mmmmmm de Pork is over 2uurtjes klaar om ge-pulled te worden :) 
Ruik maar......Image attachmentImage attachment

Vandaag serveren wij met dit fantastische weer langzaam gegaarde Pulled Pork van de kamado BBQ met een homemade bbq-marinade, hotsauce, een gepofte aardappel met romige kruidenkaas en een frisse Amerikaanse koolsalade!!!

Mis dit feestelijke gerecht niet en reserveer nu het nog kan .. (reserveren alleen telefonisch door te appen of bellen naar: 0638123332)

En als toetje hebben we zelfgedraaide mangosorbet met ananas en een Spaans pepertje.
... Lees verderSluiten

Een hele goede morgen, vandaag mogen we de week aftrappen met een heerlijke Indiase curry met pompoen, tal van kruiden en specerijen, gekarameliseerde ui, een courgette (van formaat) uit mijn eigen tuin en veel meer lekkers. Dit serveren we met een crumble van amandelen en basmati rijst.

Als toetje bereiden we deze tropische week een verse Mango/ananas-sorbet voor jullie met een Spaans pepertje en verse gember.
... Lees verderSluiten

Een hele goede morgen, vandaag mogen we de week aftrappen met een heerlijke Indiase curry met pompoen, tal van kruiden en specerijen, gekarameliseerde ui, een courgette (van formaat) uit mijn eigen tuin en veel meer lekkers. Dit serveren we met een crumble van amandelen en basmati rijst.

Als toetje bereiden we deze tropische week een verse Mango/ananas-sorbet voor jullie met een Spaans pepertje en verse gember.Image attachmentImage attachment

Beste afhalers, wij zijn er weer in geslaagd om lekkere maaltijden voor jullie te bedenken:

Maandag 3aug:
Indiase curry met pompoen, gekarameliseerde ui, courgette en tal van kruiden uit mijn eigen tuin afgetopt met een crumble van amandelen. Dit serveren wij met basmati rijst.

Dinsdag 4aug:
Pulled Pork van de kamado (green egg) met een frisse koolsalade en een gefofte aardappel met kruidenroom.

Woensdag 5aug:
Afgaanse Boulanee! Dit zijn wraps van flatbread met een heerlijke vulling van kruidig gehakt en aardappel met een frisse salade van bleekselderij en kikkererwten.

Donderdag 6aug:
Mexicaanse tortillasalade met kip, avocado in een krokant tortilla bakje met een limoen-sesam dressing.

Vrijdag 7aug:
Italiaanse maaltijdsalade met spinazie, tomatensalsa, basilicum, parmezaanse kaas, olijven en Milanese gehaktballetjes.

En als toetje van de week hebben wij met deze tropische temperaturen een vers gedraaide sorbet van mango en ananas met een vleugje rozemarijn en een Spaans pepertje.

Vergeet niet op tijd te reserveren en neem goeie zin en eigen bakjes mee!

Culinaire groet,
Hans en Tim
... Lees verderSluiten

Beste afhalers, wij zijn er weer in geslaagd om lekkere maaltijden voor jullie te bedenken:

Maandag 3aug:
Indiase curry met pompoen, gekarameliseerde ui, courgette en tal van kruiden uit mijn eigen tuin afgetopt met een crumble van amandelen. Dit serveren wij met basmati rijst.

Dinsdag 4aug:
Pulled Pork van de kamado (green egg) met een frisse koolsalade en een gefofte aardappel met kruidenroom.

Woensdag 5aug:
Afgaanse Boulanee! Dit zijn wraps van flatbread met een heerlijke vulling van kruidig gehakt en aardappel met een frisse salade van bleekselderij en kikkererwten.

Donderdag 6aug:
Mexicaanse tortillasalade met kip, avocado in een krokant tortilla bakje met een limoen-sesam dressing.

Vrijdag 7aug:
Italiaanse maaltijdsalade met spinazie, tomatensalsa, basilicum, parmezaanse kaas, olijven en Milanese gehaktballetjes. 

En als toetje van de week hebben wij met deze tropische temperaturen een vers gedraaide sorbet van mango en ananas met een vleugje rozemarijn en een Spaans pepertje. 

Vergeet niet op tijd te reserveren en neem goeie zin en eigen bakjes mee!

Culinaire groet,
Hans en TimImage attachment

Beste afhalers, wij zijn er weer in geslaagd om lekkere maaltijden voor jullie te bedenken:

Maandag 3aug:
Indiase curry met pompoen, gekarameliseerde ui, courgette en tal van kruiden uit mijn eigen tuin afgetopt met een crumble van amandelen. Dit serveren wij met basmati rijst.

Dinsdag 4aug:
Pulled Pork van de kamado (green egg) met een frisse koolsalade en een gefofte aardappel met kruidenroom.

Woensdag 5aug:
Afgaanse Boulanee! Dit zijn wraps van flatbread met een heerlijke vulling van kruidig gehakt en aardappel met een frisse salade van bleekselderij en kikkererwten.

Donderdag 6aug:
Mexicaanse tortillasalade met kip, avocado in een krokant tortilla bakje met een limoen-sesam dressing.

Vrijdag 7aug:
Italiaanse maaltijdsalade met spinazie, tomatensalsa, basilicum, parmezaanse kaas, olijven en Milanese gehaktballetjes.

En als toetje van de week hebben wij met deze tropische temperaturen een vers gedraaide sorbet van mango en ananas met een vleugje rozemarijn en een Spaans pepertje.

Vergeet niet op tijd te reserveren en neem goeie zin en eigen bakjes mee!

Culinaire groet,
Hans en Tim
... Lees verderSluiten

Beste afhalers, wij zijn er weer in geslaagd om lekkere maaltijden voor jullie te bedenken:

Maandag 3aug:
Indiase curry met pompoen, gekarameliseerde ui, courgette en tal van kruiden uit mijn eigen tuin afgetopt met een crumble van amandelen. Dit serveren wij met basmati rijst.

Dinsdag 4aug:
Pulled Pork van de kamado (green egg) met een frisse koolsalade en een gefofte aardappel met kruidenroom.

Woensdag 5aug:
Afgaanse Boulanee! Dit zijn wraps van flatbread met een heerlijke vulling van kruidig gehakt en aardappel met een frisse salade van bleekselderij en kikkererwten.

Donderdag 6aug:
Mexicaanse tortillasalade met kip, avocado in een krokant tortilla bakje met een limoen-sesam dressing.

Vrijdag 7aug:
Italiaanse maaltijdsalade met spinazie, tomatensalsa, basilicum, parmezaanse kaas, olijven en Milanese gehaktballetjes. 

En als toetje van de week hebben wij met deze tropische temperaturen een vers gedraaide sorbet van mango en ananas met een vleugje rozemarijn en een Spaans pepertje. 

Vergeet niet op tijd te reserveren en neem goeie zin en eigen bakjes mee!

Culinaire groet,
Hans en Tim

Vrijdag 31-7-2020
Vandaag serveren wij een malse
steak met een klassieke pepersaus, verse vlaamse friet en seizoensgroenten!
Vergeet niet te reserveren en neem u bakjes mee.
Culinaire groet Hans en Tim
... Lees verderSluiten

Vrijdag 31-7-2020
Vandaag serveren wij een malse 
steak met een klassieke pepersaus, verse vlaamse friet en seizoensgroenten!
Vergeet niet te reserveren en neem u bakjes mee.
Culinaire groet Hans en Tim
Meer berichten