Impressie – Bollore

Impressie

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 months ago

Bollore Workshops

Workshop sushi (v.a. 10 personen)
Tijdens deze workshop gaan wij diverse manieren van shushi bereiden
Deze workshop is ook geschikt voor grote groepen en duurt 2,5 uur. Tijdens deze kooksessie word u geholpen door onze koks .
De kosten voor deze workshop bedragen 40 euro p.p. inclusief 3 consumties
... See MoreSee Less

Workshop sushi (v.a. 10 personen)
Tijdens deze workshop gaan wij diverse manieren van shushi bereiden
Deze workshop is ook geschikt voor grote groepen en duurt 2,5 uur. Tijdens deze kooksessie word u geholpen door onze koks .
De kosten voor deze workshop bedragen 40 euro p.p. inclusief 3 consumties

4 months ago

Bollore Workshops

Kookworkshop Divertire (vanaf 10 personen)
Bij deze workshop gaan wij de internationale wereld keukens verkennen
in een 5 gangen menu door jullie bereid. Hierbij worden jullie bijgestaan door een Chefkok die jullie zal helpen bij deze uitdaging.
Deze workshop is ook geschikt voor grote groepen en bedrijfs uitjes.
Aangezien wij alleen met seizoensgerichte producten werken (groenten vis vlees) Bieden wij u een op maat seizoensgerichte workshop aan op u wensen en eventuele intolerantie`s
Voor het komende seizoen wordt het dit

Cappuccino van aardpeer/schuim van selderij
Een drieluik van Hummus/peppadew/olijventapenade/geserveerd met plat brood
Gamba`s op portugese wijze
Rosti van bataat/malse angus steak peper garnituur/bimi
Huis gedraaide sorbet mango/peper/chocolade en spongecake van basilicum
Deze workshop kunnen wij u aanbieden voor 60 euro inclusief 3 consumties en duurt ongeveer 4 uur
... See MoreSee Less

3 years ago

Bollore Workshops

Workshop Asian 54,50 inclusief 2 consumptie`s
Tijdens deze kooksessie gaan we de Oosterse keuken verkennen.

Menu Asiana:
Vietnamese spring rolls bij binnenkomst.

Voorgerecht:
Tom Kha Kai
Pittige Thaise kippensoep

Hoofdgerecht:
Beef teriyaki met sesam, bimi, wortel crème en gestoomde rijst en een krokantje van bataat.

Nagerecht:
Huisgedraaide sorbet van exotisch fruit, Koekje van eigen deeg, en een sponge cake van basilicum

Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.
tel: 06-29357570
... See MoreSee Less

Workshop Asian  54,50 inclusief 2 consumptie`s
Tijdens deze kooksessie gaan we de Oosterse keuken verkennen.

Menu Asiana:
Vietnamese spring rolls bij binnenkomst. 

Voorgerecht:
Tom Kha Kai
Pittige Thaise kippensoep

Hoofdgerecht:
Beef teriyaki  met sesam, bimi, wortel crème en gestoomde rijst en een krokantje van bataat.

Nagerecht:
Huisgedraaide sorbet van exotisch fruit, Koekje van eigen deeg, en een sponge cake van basilicum

Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.
tel: 06-29357570

3 years ago

Bollore Workshops

Workshop Ponte €75,-
De ideale workshop voor de selfmade kok.
Bij deze kooksessie gaan we aan de slag met luxe producten en
geraffineerde bereiding methodes.
Menu Ponte. (incl. drank)
Warm brood geserveerd met diverse smeersels. Amuse (een surprise
attentie van onze Chef)
Voorgerecht:
Tartaar van tonijn, met een sesam-dressing
mayonaise van wasabi,ingelegde komkommer,wakame en kokosrijst

Hoofdgerecht:
Zuid-Amerikaanse Rib-eye van de kamado(green egg)
Met tal van groente structuren met gerookte tomaat mousseline.
en krokantje van schorseneren en sweet potato
Nagerecht:
Panna cotta met vanille/chocolademousse met een vleugje peper/Sorbet
van mango met thaise basilicum,en een crumble van yoghurt.
informeer 06-29357570
... See MoreSee Less

Workshop Ponte €75,-
De ideale workshop voor de selfmade kok.
Bij deze kooksessie gaan we aan de slag met luxe producten en
geraffineerde bereiding methodes.
Menu Ponte. (incl. drank)
Warm brood geserveerd met diverse smeersels. Amuse (een surprise
attentie van onze Chef)
Voorgerecht:
Tartaar van tonijn, met een sesam-dressing
mayonaise van wasabi,ingelegde komkommer,wakame en kokosrijst

Hoofdgerecht:
Zuid-Amerikaanse Rib-eye van de kamado(green egg)
Met tal van groente structuren met gerookte tomaat mousseline.
en krokantje van schorseneren en sweet potato
Nagerecht:
Panna cotta met vanille/chocolademousse met een vleugje peper/Sorbet
van mango met thaise basilicum,en een crumble van yoghurt.
informeer 06-29357570

3 years ago

Bollore Workshops

Workshop Bollore €58,-(deze prijs is exclusief drank)
Bij deze kooksessie gaan we de Wereldkeuken verkennen.

Menu Bollore.

Brood en smeersels bij binnenkomst.

Voorgerecht:

Taartje van huisgerookte zalm geserveerd met gele biet en wasabimayonaise

Tartaartje van gerookte makreel op oosterse wijze

Hoofdgerecht:

Malse Bavette van het Angus Rund/chimichurri/Groenten structuren/krokantje van bataat/Italiaanse gevulde aardappel

Nagerecht:

Verse sorbet van mango/salsa van exotics fruit/sabayon van sinaasappel

Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.
tel: 06-29357570
... See MoreSee Less

Workshop Bollore €58,-(deze prijs is exclusief drank)
Bij deze kooksessie gaan we de Wereldkeuken verkennen.

Menu Bollore.

Brood en smeersels bij binnenkomst. 

Voorgerecht:

Taartje van huisgerookte zalm geserveerd met gele biet en wasabimayonaise 

Tartaartje van gerookte makreel op oosterse wijze

Hoofdgerecht:

Malse Bavette van het Angus Rund/chimichurri/Groenten structuren/krokantje van bataat/Italiaanse gevulde aardappel

Nagerecht:

Verse sorbet van mango/salsa van exotics fruit/sabayon van sinaasappel

Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.
tel: 06-29357570Image attachmentImage attachment

3 years ago

Bollore Workshops

Workshop Pizza €47,50 met 3 consumptie`s Deze workshop is voor minimaal 10 personen.

In groepjes gaat U een drietal verschillende pizza’s bereiden.
Vanaf de basis gaan we beginnen met het bereiden van het pizzadeeg.
Het uitrollen hiervan gevolgd door het bereiden van alle bijkomende ingrediënten.
Na het afbakken in de ovens gaan we gezamenlijk de pizza’s nuttigen onder het genot van een drietal consumpties per persoon.(plus een heerlijke salade) En wij bereiden daarnaast een heuze pinsa romana

Deze kookworkshop duurt 3.30 uur.
Het tijdstip van aanvang in onderling overleg.
Om deze workshop te boeken gaat u naar bollore.nl/workshops
Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.

tel: 06-29357570
... See MoreSee Less

Load more