Chef’s table

Een Chef’s table kan alleen via het formulier onderaan deze pagina worden geboekt. Reserveren via e-mail of telefoon is niet mogelijk.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Komende Zondag verzorgen wij weer een Chefs-Table (een verrassings menu) er kan nog voor gereserveerd worden!
Culinaire groet hans en Tim
... Lees verderSluiten

Hallo Culinaire vrienden,

In onze kookstudio aan de piushaven serveren wij elke zondag een prachtig driegangen menu aan een gezellig gedekte tafel waar iedereen aanschuift. Een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen terwijl wij u lekker in de watten leggen. Ook kan u een kijkje komen nemen in de keuken om te zien hoe wij het eten vers voor u bereiden.

Het menu kost € 25,00 (incl. brood en smeersels bij binnenkomst).

U bent vanaf 17.00u van harte welkom en wij zorgen ervoor dat iedereen rond 20.00u zijn/haar dessert op heeft.

Vanaf 12 aanmeldingen zal deze gezellige culinaire ontmoeting doorgang vinden.
Reserveren kan via:
Mail: info@bollore.nl
Telefoon: 0629357570
Of via een persoonlijk facebookberichtje.

Wij zien u graag verschijnen,
Culinaire groet,
Hans en Tim
... Lees verderSluiten

Beste culinaire gasten,
Ons menu voor a.s. zondag:

Voor:
Vers gedraaide pasta panna limone met huisgerookte zalm

Hoofd: Varkens oester met tuinkruiden/groentestructuren/mousseline van bataat/krokantje van pastinaak

Na:Cheese-cake van citrus/crumble van hazelnoot/aardbeien gel en sorbet van mango! En voor een ieder die nog wil nababbelen hebben wij koffie/thee of iets anders.
... Lees verderSluiten

Wat is er nou leuker dan een diner te nuttigen aan een gedekte tafel met tal van onbekende of kennisen midden in een keuken waarin je tussen elke gang even mag rondneuzen op de werkvloer en zo het kookproces voor jullie eten kan volgen. En mocht je je vervelen dan mag je ons ook helpen met serveren en afwassen.

Bij een aanmelding van minimaal 12 personen(kan natuurlijk ook individueel) organiseert Bollore elke zondag van de maand een culinair 3-gangendiner aan de Piushaven!
De kosten voor dit culinaire avontuur bedragen 25 euro p.p. exl. drank.
In ons kookatelier Bollore gevestigd in het Falconpand aan de PiusHaven verwelkomen onze chefkok Hans en gastheer Tim onze gasten.
Schuif gezellig aan in onze huiselijke eetkamer en neem gerust een kijkje in de keuken waar Hans het diner bereidt. Gastheer Tim zal jullie adviseren met betrekking tot de keuze van de wijnkaart die hij voor dit diner heeft samengesteld. Rond 17:00u starten we met brood met huisgemaakte tapenade.Welk drie gangenmenu op zondag word gepresenteerd kunt u lezen op onze Facebook pagina.
Het 3-gangendiner vindt plaats tussen 18:00 en 21:00u waarna er vanzelfsprekend gezellig nagetafeld kan worden. Meer info bel even. Onze Chefs-table kan ook geboekt worden voor besloten groepen!
Tel: 06-29357570
... Lees verderSluiten

Meer berichten